Sliten, tygd, spytta ut og tråkka på!

Det er et flott vær i dag og jeg føler meg utrolig sliten. Jeg føler meg tygd på , spytta ut og tråkka på. 

Her sitter jeg og prøver å holde øya oppe for å lese #samisk på #E-skuvla og jeg prøver og #skrive et #blogginlägg. . Det er et fantastisk vær ute og jeg kjenner jo at det er fortsatt #flesthverdager . #livet er det som skjer, det vil som vanlig #slå deg i trynet når et par dager har vært helt ok. Eller jeg har latet som det og tatt den helt ut. På #samefolketsdag hadde jeg ikke noe særlig hvileskjær, selv om jeg gikk og la meg litt, fikk jeg ikke noe hvile. Hvorfor? Jeg var veldig oppgira. Thats #life .

Det må være en slik hanske bak alle dører i huset mitt i dag. Det kjennes i allefall slik.

Noe annet som gjør at hodet går helt rundt er at ledelsen i AP har gått ut med at de er ferdig med Giske saken og sier at han kan komme tilbake., og Giske gleder seg til å trå til igjen. HÆÆÆ?

Skal si det er morsomt å være "varsler" eller utsatt for seksuell trakassering i det partiet. Da skal du altså risikere å sitte der å risikere å møte overgriperen din, fordi at ledelsen i partiet sier at nå vil vi se fremover og ikke bakover. Eré mulig. Jeg lurer på om dette er måten å søke flertall på? Om kvinner er de som vil støtte dette partiet da? Jeg bare lurer....

Hva tenker du om det?

https://www.gd.no/politikk/arbeiderpartiet/innenriks/ap-avslutter-saken-mot-giske-du-kan-komme-tilbake/s/5-18-846205

Liker

Kommentarer

Orkidedatter,
Herlig innlegg❤️digger illustrasjonen din, vell, føles litt sånn idag her også, men det blir vell likare i morra🌹
sender over en god klem til deg🦋
orkidedatter.wordpress.com
Toivosdatter
Toivosdatter,
Alt blir bedre i morra ❤️
nouw.com/toivosdatter