Ropstad som ny "homominister"?. I følge Erna kunne Ropstad fint vært homominsiter.

God Morgen folkens.

Da har vi fått presentert våre nye statsråder og jeg er jo ikke imponert. Vi har fått en ny familie minister. Det blir Ropstad. Hurra. Nå blir Ropstad med oss i 8.mars toget og står på barrikadene og kjemper for kvinners rettigheter. Hans departement blir nå som et slags barne-, familie- og kirkedepartement. Nå får vi kanskje kirken inn i statssystemet igjen. Vi som har kjempet for å skille stat og kirke.

https://www.dagsavisen.no/nyemeninger/bl%C3%A5-kors-1.1265555

Linken ovenfor fra Dagsavisen er glimrende skrevet. Jeg kjenner at det er godt det ikke er mer enn et par år til det valg og jeg kjenner at jeg nå må aktivt inn i valgkampen. Jeg tror jeg blir sprø i hodet med Ropstad på denne plassen. Vi har jo kjempet i alle de år med å få de rettigheter som det kvinner har nå. Så kommer KrF og Ropstad og skal være barne/familie/- og kirkeminister. Jeg blir helt svett her jeg sitter og skriver.

Jeg har bruket all min tid som politisk menneske å arbeide for kvinners rettigheter, for kortere arbeidsdag for kvinner i tyngre yrker, for at kvinner skal ut av deltidsstillinger og få faste stillinger. Jeg har arbeidet for at Norge skal åpne opp for eggdonasjon og da Høyre gikk inn for det i fjor på sitt Landsmøte var det stort. Men nå har jo KrF gått inn i Regjering og da er det blitt full stans i dette. Genteknologi nemda raser i dette. Norge er annerledes landet og eneste landet i Norden som ikke har eggdonasjon på lik linje som sæddonasjon.

Jeg er rasende. Jeg vil ikke ha KrF i regjering i det hele tatt og jeg vil slettes IKKE ha Ropstad der han har havnet nå. Han sitter der nå og vifter med sitt blåe kors og ikke tenker på alle oss andre som har helt andre verdier enn han. Jeg er RASENDE. Jeg vil IKKE ha han der.

Nå håper jeg virkelig at disse årene går fort og at vi "andre" kan huske på å komme oss ut av sofaen ved Stortingsvalget og stemme Ropstad ut av posisjonen barne/familie/-og kirkedepartementet.


#regjering #statsråd #blogginlägg #verdier #bloglovin #livet #rasende #flesthverdager

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
🙈 Føger ikke så mye med når jeg ikke bor i Norge mere, men dette var vel litt 🖕😂😳
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ikke bare litt, veldig mye. Jeg er rasende skal jeg si deg 😟
nouw.com/toivosdatter
frodith,
Ja, jeg liker ikke regjeringen vi har nå særlig godt uansett..
frodith.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Jeg har heller ikke likt denne mørkeblå/brune Regjeringen i det hele tatt og nå likte jeg den enda mindre 😟
nouw.com/toivosdatter