Rolig start på dagen

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Livet

I går når jeg kom hjem ble det ddt en rolig kveld. Jeg leste litt samisk også gikk jeg og hvilte. Det ble godt å komme hjem etter så lang tid på reise. Nå skal vi rrise igjen i morgen. Til Vestlandet.

Jeg har ikke kommet lenger enn dette i dsg. Sovet lenge og er fortsatt god og trett. Øya vil ikke opp i dag. Tømmef inpå kaffe mens Wisting ruller og går i bakgrunnen.

Dagen i dag blir rolig kjenner jeg, men skal prøve å være litt ute. Kroppen er som vanlig ikke med, men da må det bare gå i sakte tempo.

#blogg #bloglovin #nouw #nouwblogger #kronisksyk #flesthverdager #syktarm #personlig

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,
Deilig med sånne morgener syntes jeg... Her har det blitt to dager med jobb etter hverandre, og det kjenner jeg 😳 Skal se Wisting når jeg kommer hjem, sååå spennende 😊
nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
jeg faller på en måte sammen når jeg kommer hjem
nouw.com/toivosdatter
Nadixie
Nadixie,
Kjempegodt med en rolig start på dagen også da 😊 Når man sliter med helsen er det godt. Var en rolig start for meg også. Selv var jeg til fastlegen, og jeg har fått konstantert at jeg har artrose i storetåa mi samt utvekst på siden av tåa. Blir å forberede seg på operasjon.

Jeg skulle ønske å lære meg samisk jeg også, for flere av mine tremenninger som bor i Finnmark (på min bestemor side) snakker samisk, og jeg har fått kjempegod kontakt med dem etter facebook kom 😊

Ønsker deg en kjempefin torsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Kast deg på E-skuvla nordsamisk kurs du også da vel 😊
nouw.com/toivosdatter