Rasister og overgripere i regjeringen.....???

Jeg har jo fulgt med på nyheter disse dagene jeg har vært borte, i allefall så vidt. Jeg ser jo at FrP har hatt landsmøte og at Sylvi Listhaug har kommet susende tilbake, og Søviknes høyt oppe i ledelsen i partiet. Jeg ønsker hverken rasister eller overgripere på Stortinget. Og mens jeg rydder i alle mine nøster så surrer hodet rundt denne regjeringen vår.

Jeg har altså så mye garn. For flere tusen kroner, jeg klarer å fylle minst tre slike bokser også har jeg flere kurver og ja du aner altså ikke. Nå skal jeg få det bort fra kurvene jeg har flettet. Lagre det på kottet og bare ha det som er uferdig i kurvene, samt ha ull til filting og spinning. Det farvede garnet får være i en av kurvene enn så lenge, vi må kjøpe et par bokser til så kommer vi i mål tror jeg. Eller jeg har en boks til kanskje...

Jeg har bare vært så veldig stolt av kurvene mine som jeg har laget, men de tar litt plass, så herved blir de nok ryddet bort noen nå. Hvor er jeg ikke helt sikker. Jeg har vondt av hvis jeg må skille meg av med dem, for jeg klarer ikke å flette så mye lenger pga skuldrene.

Nå til det som surrer i hodet mitt mens jeg går her og rydder i garn og nyser av støv. Jeg blir litt skremt av det. FrP har jo hatt landsmøte og de har jo valgt to nye nestledere. Første nestleder er jo Sylvi Listhaug, noe som forøvrig ikke var noen overraskelse. 2. Nestleder var Søviknes.

Samtidig får vi vite at Listhaug får ny ministerpost i Ernas regjering, mindre enn ett år etter hun måtte gå fra posten som justisminister. Ernas unnskyldning var at Listhaug ikke ble kastet, hun gikk frivillig. Ehem, det var vel litt press på Listhaug hvis jeg husker rett.... var det ikke?? I talen sa hun at hun gikk frivillig fordi at hvis ikke hun gikk, så hadde ville hele regjeringen måtte gå. Så vel tja.... det var vel litt press der???

Jeg synes det er underlig at hun da skal bli den nye eldreministeren i Solbergs Regjering. Denne regjeringen er ikke en Regjering jeg lener meg på.

Så er det så denne 2. nestlederen i FrP som hadde seg med en full 16 åring i sin tid. Her stormer han frem i makt Norge og sammenligner sin situasjon med Giske`s situasjon. Ikke sammenlignbart i det hele tatt. Jeg blir så provosert over dette partiet og denne mannen. Jeg undres hvordan det har gått med jenta som fikk livet ødelagt av Søviknes. Hans liv har visst ordnet seg. Jeg blir så eitrende sint. #metoo har visst vist seg at det ikke spiller noe rolle i det partiet der. Jeg husker Siv Jensen satt på pressekonferansen og gråt og var såååå lei seg. Jammen sa jeg det. De tråkker folk ned i dritten og nå skal de jammen ta de jævla sosialistene også.

Jeg blir altså så rasende på disse folka, nå håper jeg folkflest stemmer noe annet enn de partiene ved neste valg hilsen en jævla sosialist

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Ble hissig bare jeg så overskrifta og hvordan i alle dager kan den mann komme tilbake igen 🐷 Overgripere og rasister burde vært sendt på camp hvor de kan lære om mennesker 🌶️nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Helt enig med deg. De burde bli sparket på hue og ræva ut av alt politisk arbeidnouw.com/toivosdatter
vibeke
vibeke,
Jeg er veldig enig i alt du skriver her. De har tydelig noe problemer med hukommelsen i denne regjeringen og i FrP. nouw.com/vibeke
Toivosdatter
Toivosdatter,
De er noen mehe alle som en. Ikke rart folk får politikerforaktnouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229