Påsken er over for alle også meg, i dag 🤗

{Personlig}personlig, flesthverdager, Livet , Turer

Det er bare å ta av seg hatten. Påsken er over, også for oss. Men ikke før i dag. Vi har hatt tidenes finvær i påska. Solt oss og virkelig slappet av.

Vi har kost oss med sol fra tidlig om morgenen til sene kvelden og det forsegler Kai med et kyss bak hatten, noe som ble tidenes bilde synes jeg.

Månen var helt nydelig denne kvelden og Kai som tok bilde av månen var ikke så aller verst han heller. Jeg blir veldig fort sliten, så jeg dumper fort ned i trettheten. Vi har det superkoselig og Vipps der er jeg supertrett og må rusle i seng. Det var hyggelig frem til da. Det må jo være kjempefrustrerende for min mann som blir sittende alene under den kjempefine månen🥴

Jeg rusler tilbake til hytta og legger meg supertidlig. Nei noe romantisk dame er ikke denne kona, hun må samle krefter til dagen etter.

Gjett hvem som dukket uventet opp? Barnebarna og foreldrene. De kom fra Ljosland og påskefjellet og var på veg til Oslo. Nå kom de en tur innom og vi ble kjempeglad.

Etter middagen i går ble det påskens siste Cava og kjeks på yndlingsplassen. Nå har vi vasket ut hytta og setter kursen mot Østlandet. MON tro om vi når hjem i dag. Har en følelse av at Gjessing har noe annet i tankene


#påskeferie #blogg #nouw #nouwblogger #personlig #tur #flesthverdager #bloglovin

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Fantastiske bilder og livsnytere til tusen, og jeg elsker det!! 🧡nouw.com/norsketankeridanmark
Landligelykke
Landligelykke,
Fine bilder 🌺 Håper hverdagen hos dere blir god også.nouw.com/landligelykke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229