Ny uke, blanke ark?

{Personlig}personlig, flesthverdager, Livet

Du ska få en dag i mårrå.. sang Prøysen. Det er ny uke, blank uke. Ny start og blanke ark. Er det slik hos deg?

God mandag. Det er ny uke. Vi har alle muligheter til ny start på mye. Jeg har to ting på plakaten og det er at jeg skal ha samisk undervisning klokka 10 og så skal jeg snakke samisk med Karina klokka ni på skype. Men utenom det så er min dag helt blank.

Jeg kjenner nok at jeg ikke skal gjøre så veldig mye ut. av dagen utenom å rusle en tur med Dronninga. Kanskje jeg tar en tur bort på vevhula, men tror nok at dette hodet har godt av fortsatt ro. Men det er rart å tenke på det Prøysen sang om. Vi har alle muligheter til å starte opp igjen med blanke ark, rette opp igjen alle feilene vi gjorde i går.

Hadde flere tenkt over det, så hadde kanskje ikke folk blitt surret inn i så mye elendighet. Noen ganger er det virkelig viktig å slippe tak i ting man har i ryggsekken sin og la det fare. Hvis vi ikke gjør det er det fare for at vi blir sittende på mange bitre tanker og ikke klarer å se de flotte fine tingene som skjer oss i livet.

Det er klart vi gjør mange feil gjennom livet, det er slik vi lærer. Jeg velger og starte med blanke ark mange ganger gjennom livet. Det har vært nødvendig og viktig. Jeg er ikke laget til å være en bitter person, derfor har det vært viktig å gi slipp på dumme ting og starte på nytt. Det gir god lærdom.

I dag skal jeg bare slappe av, se uken an ikke planlegge for mye og slettes ikke stresse. Hva skal du gjøre?


#personligblogg #personlig #flesthverdager #blogg #bloglovin #nouw #nouwblogger #livet

Liker

Kommentarer

Aimaander
Aimaander,
En god og fin ny uke ønsker jeg deg Rita 🌹
nouw.com/aimaander
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det samme tilbake 🤗
nouw.com/toivosdatter
vibeke
vibeke,
Mental opprydning er viktig innimellom. Da får man kastet mye «skrot» som man går og bærer på.
nouw.com/vibeke
Toivosdatter
Toivosdatter,
Abdolutt veldig viktig. 😊
nouw.com/toivosdatter