Nå rasles det med sablene både fra Elden, Trump og Putin. Vi får rigge oss til foran TV´n

Nå rasles det med sablene både fra Trumph og Putin, og John Christian Elden har levert en 12 siders anke i Jensen saken til høyeste rett. Det er bare å rigge seg til å følge med i episode 3 av staten mot Jensen og hva skjer med sablene til Trumph og Putin?

Fagdommerne klarte å sette til sideJuryens avgjørelse i Jensen vs Staten saken. Jensen var delvis frifunnet i litt over en time, altså han var frifunnet for å innført narkotika. Han var kun blitt kjent skyldig som en kjeltring uten å smuglet narkotika. Beklager ordbruken min, men jeg gleder meg altså ikke til runde tre. Det tror jeg ikke andre gjør heller. Nå trenger vi jo ikke følge med i rettssaken, men det gjør vi jo.

Her er hva Elden sier når han lever inn sin 12 sider anke:

"– Det som i realiteten har skjedd, er at fagdommere har latt sin egen bevisvurdering telle avgjørende inn ved å overprøve de som etter loven har kompetanse til å gjøre dette – nemlig lagretten. Og da tillater jeg meg også å minne om all forskning rundt bevisvurdering, som tilsier at jurister ikke er bedre rustet enn folk flest til å vurdere troverdighet eller pålitelighet, skriver Elden og viser til en artikkel i Dagens Medisin".(ref nrk)

Jensen får jo gå fri så lenge man venter på at anken kommer opp i 2020 og det saken blir sikkert ikke kortere i 3.omgang. Selv om vi nå kan den utenat. Dette begynner jo å koste utrolig mye penger og jeg tror de har litt besluttningsvegring her, det er jo en polititjenestemann som har gjort noe galt. Tenk om han ikke har gjort det, men om han har gjort det så må han får streng straff, men tenk om han IKKE ..... osv. Jeg blir gal av folk med en slik beslutningsvegring. Men nå hadde ikke juryen noen beslutningsvegring. De gjorde som belæringen sa der det var tvil skulle de altså ikke dømme han. De gjorde ikke det, de dømte han der de var sikre, at han var korrupt. Han hadde tatt i mot penger av Cappelen. Dommerne hadde antagelig gjort seg opp sin mening at han var skyldig i alt og måtte trekke seg fra rettsaken og derfor setter de juryens kjennelse til side...Kan det være slik? De sa jo at det måtte nye dommere til.

Så har vi jo han galniningen i USA - ja jeg mener USAs president. Trumpher´n går ut i dag tidlig å kunngjør at de trekker seg ut av atomavtalen. Hurra det er jammen smart, nå kommer det til å bli rolig rundt om kring. Jammen gjorde ikke den gale Russer´n det samme. Nå kommer det til å bli rolig på berget her. Er det nå vi skal si at vi er glad vi har Sverige og Finland i mellom oss? Phø Det hjelper ikke det spøtt.

"Om seks måneder vil ikke USA og Russland lenger være forpliktet av avtalen. Da vil landene kunne utplassere missiler til sjøs, i luften og på bakken, slik det passer dem militært, politisk og økonomisk.

Sverre Lodgaard mener at landbaserte raketter er mer aktuelt for Russland enn for USA.

– Begge parter har jo raketter til sjøs og også i lufta. Men kanskje er landbasering mer aktuelt for Russland, fordi Russland er en landmakt. USA er mer en sjømakt og er sterke i lufta, sier han.

Allerede har Putin varslet at Russland nå vil begynne å utvikle nye typer militære raketter. Han har lovet at de ikke vil bli utplassert i den europeiske delen av Russland." (ref nrk) Erna skylder på Russland uten at jeg føler meg noe beroliget for det.

Jeg føler meg litt tilbake til da jeg var 7 år og så på svarthvitt tv´n til foreldrene mine at Sovjet, som det het da, hadde atom prøveutskytning . Jeg så på den soppen som ble større og større. Etterpå ble det vist et program om hvordan vi skulle gjøre det hvis det ble en atomkrig. Jeg ble så redd at jeg skrev et brev til Bresjnev. På konvolutten stod det. Til Bresjnev Sovjetunionen. Mon tro om man igjen skal gjøre det. Dengang begynte jeg brevet slik: Kjære Bresjnev. Jeg er en jente på 7 år som er redd for....

Nå må det da stå: Kjære Putin. Jeg er ei dame på 53 år som er litt redd for at du kanskje er litt for ustabil....

Kanskje ikke helt slik. ustabil burde kanskje ikke være med? Hva mener du?


#blog #blogg #blogginlägg #bloglovin #nouw #verkligheten #livet #life #flesthverdager #verdier

Liker

Kommentarer

deveny,
Det er urolige tider. Ingen tvil om det.
www.deveny.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ja helt utrolig at det blir slik igjen. Vi er tilbake til 70/80 tallet
nouw.com/toivosdatter