Med ryggen inn i fremtiden !

{Personlig}personlig, Politikk

Nå må jeg si jeg er glad for at jeg bor her på berget, sitter og ser ut på sprettne lam og tenker at vi har Regjering som skjønte at de ikke kunne gjøre så mange stunt med abortloven. Fredag vedtok delstatsforsamlingen i Missouri å innskrenke abortloven til bare å tillate abort før åttende uke i svangerskapet. Også her gjøres det unntak for tilfeller der mors liv er i fare, men de gjør ikke unntak for incest eller voldtekt.

Jeg kjenner det går kaldt nedover ryggen på meg når jeg hører nyhetene. Dette blir jo tilbake til strikkepinnene i bakgatene. Det blir som å gå med ryggen inn i fremtiden. Verden har da nok barn som ikke er elsket, barn som havner på skråplanet og som ingen bryr seg om. Det som er verst er at de som bistår til abort risikerer inntil 15 års fengsel. Republikanerne er jammen skumle.

Alabama og Missouri er de siste statene i en voksende rekke amerikanske delstater som vedtar å innskrenke abortloven. Fra før har Georgia, Ohio, Kentucky, Iowa og North Dakota gjort det samme. Noe som virkelig er skremmende spør du meg.

Da er det likevel godt å bo her på berget med denne tegneserie Regjeringen vi har som sitter her. Men selv om jeg sier det, så håper jeg at folk flest blir med meg til valget og får byttet dem ut, før de følger etter disse konservative statene og prøver å røre borti abortloven igjen. Hva mener du?


#abortloven #politikk #blogg #bloglovin #nouw #nouwblogger #personlig

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Det skremmer meg at politikerne i 2019 kan finne på å vedta slike lovendringer! Kjenner jeg blir kraftig provosert og sint. Det er å bli satt mange hakk tilbake i år. Her har vi strevd med å komme dit vi var, og så pga at KRF ville inn i regjering så endres abortloven 😟 Feige politikere! Hvis noen nå mener at alt er fryd og gammen med FRP og flertallsregjeringen blir jeg skremt!

Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Forfedelig, og jeg er redd disse religiøse lederne i dette landet tar etternouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Ja, det er faktisk en skremmende utvikling 😮nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ikke sant, mennene sitter med maktanouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229