Man staver ikke kjærlighet.

Ole Brum er ganske så klok, jeg digger Ole Brum. Han har helt rett i at man ikke staver kjærlighet, man føler den. Hva kan man så føle kjærlighet til da? Jeg føler kjærlighet til så mangt. Jeg føler stor kjærlighet til min mann, til mine barnebarn og til min familie forøvrig. Når jeg ser min mann spar opp trappa eller inngangen til huset for at vi skal slippe og vasse i snø, kjenner jeg at hjertet mitt blir varmt for at han tenker på oss to som bor i huset vårt. Da blir jeg varm i hjertet mitt og føler kjærlighet.

Når jeg har mine barnebarn rundt meg kjenner jeg at jeg blir varm i hjertet og føler en enorm kjærlighet. Jeg kan tenke meg at det kan være den største kjærligheten. Barna er helt prisgitt oss og vi kan bare øse all den kjærlighet vi har. Jeg elsker mine små prinsesser. Og heldigvis skal vi få låne den eldste i vinterferien i uke 8.

Jeg føler kjærlighet til naturen og elementene, de gangene jeg er nær den. Jeg er så heldig som har en mann som også elsker den. Vi er mye på reise i naturen, både i inn og utland. Vi liker villcamping. Vi liker fjellet, vi liker havet, vi liker skogen - ja vi liker oss rett og slett ute sommer og vinter. Jeg merker jo at på vinteren blir det jo mindre og mindre for min del. Det er jo av helsemessige årsaker. Men jeg føler jo ikke mindre kjærlighet for naturen for det.

For aller dyrene som har kommet og gått hos meg føler jeg stor kjærlighet for. Her er jeg sammen med min kjære Storm, som vi måtte si farvel til for litt over ett år siden. Han var nok en liten (stor) håndfull, men når han skjønte hvem som var sjefen, da var han en grei gutt. Jeg må si at jeg savner å ha et dyr, men det dukker nok opp en ny kjærlighet der også.

Det er utrolig flott når man tenker over betydningen over ordet og det er ikke så viktig om man staver det riktig, det er viktigere å føle om det er den rette kjærligheten.


#kjærlighet #blogginlägg #blogg #bloglovin #livet #life

Liker

Kommentarer

Orkidedatter,
Helt nydelig, dette rørte meg inn i hjerterota❤️
orkidedatter.wordpress.com
Toivosdatter
Toivosdatter,
Så hyggelig skrevet av deg <3
nouw.com/toivosdatter
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Barnbarn är livets höjdpunkt.
nouw.com/stenhagenbettan
Toivosdatter
Toivosdatter,
Et fantastisk høydepunkt i livet <3
nouw.com/toivosdatter