Lørdagsmorgen og påsketanker

{Personlig}personlig, flesthverdager, Livet

God morgen på denne flotte lørdagsmorgenen. Dronningen og jeg har vært våkne siden klokken 1/2 6, noe som ikke er rart siden vi la oss klokken 2100 i går. Vi er ferdigsovet. Prøvd å lese litt i avisen og ser store overskrifter slår mot meg, orker ikke lese om elendigheten ute i verden i dag. Setter heller på nettTV og ser på Senfredag og får med meg søstrene Kåss Furuseth i stedet.

God lørdagsmorgen. Jeg har sovet godt i natt. Det er deilig å kjenne på. Kroppen min kjennes ikke så aller verst ut i dag og min plan i dag er at jeg skal ut å skrape litt murveggen. Jeg synes det er så deilig å ha en stille morgenstund for meg selv, med kaffe og morgensola som skinner og fuglene våkner. Det er en god start for meg.

For ett par dager siden kom broren min tilbake en tur fra Spania. Kanskje han blir til over påske, kanskje ikke. Han skal på noen undersøkelser. Han hadde ikke sovet på 3 døgn og det hørte og så vi, han klarte ikke sitte stille og munnen gikk i ett. Jeg måtte be faren min kjøre han hjem så han fikk lagt han. Det var ganske stressende for en som er vant til å være alene. Han sa han ikke kunne slutte å prate fordi da ville han duringen og suset begynne i hodet hans. Det må jo være helt forferdelig å ha det slik hele tiden. Plutselig gå slik uten søvn i flere dager. Selv om det var mye energi å ha han her de timene han var her, så tåler man jo det. Himmel jeg ser han en gang hver 3dje måned. Broren min har det helt forferdelig når han har det slik. Han klarer ikke sitte stille, bena og kroppen hans må bevege seg hele tiden.

Nå er det påske og tankene mine går tilbake til de påskene vi hadde da vi var barn. Da vi reiste opp til Bråtådalen i Skjåk til bestemor og bestefar. Uansett hvor sent vi kom på kvelden sto bestemor opp, fyrte i ovnen og satte på mat på bordet. Huset var alltid fullt med tanter, onkler og søskenbarn. Vi dro som regel samlet på skitur på Bråtå-åsen, Liavatntet, Sotaseter eller Nysetra. Vi hadde store nistepakker og varm drikke. Vi var mange sammen og noen ganger var det bare oss fem.

I år får vi se hva som skjer. Kanskje vi er hjemme og skrape mur og tar noen turer herfra. Kanskje vi tar en tur til sjøen. Vi får se. Jeg er ikke så veldig glad i fjellet når det er så mange mennesker der. Jeg vil heller dra dit når det ikke er så mange mennesker der. Jeg er blitt mer og mer introvert til eldre jeg blir. Jeg tror fordi jeg sliter så mye med alle de greiene jeg gjør, så blir jeg mer og mer introvert. og ønsker ikke å være så mye sammen med mange mennesker.

Hva skal dere gjøre i påska?


#påske #blogg #bloglovin #personlig #personligblogg #nouw #nouwblogger #livet #flesthverdager

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Enig med deg, liker fjellet best når det ikke er så mange og for et fint bilde! Håper påska blir god 😂
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det samme til deg, håper også din påske blir veldig fin 😊
nouw.com/toivosdatter
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg skal være hjemme i påsken, men kommer nok til å ta meg noen turer rundt i omkring Oslo. Håper broren din får noen rolige dager 💖
nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Hjemmepåske er også greit. Det håper jeg også❤️
nouw.com/toivosdatter