La oss nå ikke være så navlebeskuende!!!

{Personlig}personlig, Politikk

Ute i værden er det store uroligheter. Italia har mange nasjonalistiske partier som raser opp på listene og inn i nasjonalsamlingen. Det er kjempeskremmende synes jeg. Hva er det media diskuterer her hjemme? Jo, at vår kjempeflotte prinsesse har fått seg ny kjærest.

God ettermiddag, det er 18. mai og det Nasjonaldagen er glemt og nyhetene om nasjonalistene i Italia runger fra alle nyhetskanaler. Hold alle innvandrere borte. De vil heller ikke ha dem Le Pen roper fra talerstolen. Jeg er like forskrekket nå, som jeg alltid blir når jeg hører nasjonalister og nynazister roper fra en talerstol. Hvor blir nestekjærligheten til medmenneskeheten av tenker jeg.

Her hjemme er vi enda verre her er vi jo helt navlebeskuende. Her er vi mest opptatt av at vår flotte prinsesse har fått seg en kjærest. Er ikke det flott ? Hun har funnet seg en mann. Om det er riktig mann for henne eller ikke det har da vel ingen av oss noe med? Jeg er veldig stolt av prinsessen vår som går sin egen veg. Som står for det hun tror på og står fast på det. Hun er en stolt og sterk kvinne.

Hun ble spurt på God morgen Norge om hun ville si fra seg prinsesse tittelen sin. Svaret var selvfølgelig nei. Det er familien hun er født inn i. Det er jo klart hun ikke skal gjøre det. Hun skal jo ikke si fra seg familien sin fordi hun har forelsket seg.

Vi burde alle være stolte av prinsessen vår hun er standhaftig og jeg også kjenner mange slike kvinner. Hun er en av dem (sammen med noen av mennene jeg kjenner) som jeg ville tatt med inn i krigen. Da er jeg sikker på at vi ville seiret.

Nå synes jeg de to skal få litt fred og få nyte kjærligheten i fred

#Prinsessemärtha #blogg #politikk #bloglovin #nouw #nouwblogger

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Veldig enig med deg. Er skremmende den utviklingen vi nå ser. Og hva er vi så opptatt her i Norge? Helt utrolig. Kommentarfeltene er fulle av hets.nouw.com/vibeke
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ja la oss nå slutte med det. La hun få kose seg med kjærlighetennouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229