Kvinneguiden en viktig debatt stemme i samfunnet?

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

Jeg undres litt da jeg fikk med meg et innlegg om at kvinneguiden Rampelys var en viktig stemme i samfunnsdebatten. Jeg himlet litt med øynene det må jeg innrømme. Det ber jeg om unnskyldning for. Grunnen for den unnskyldningen; jo jeg har lært at det er uhøflig.

Jeg tenker i mitt stille sinn at hvordan i all verden kan de på kvinneguiden Rampelys mene at de har en viktig stemme i samfunnsdebatten. De mener virkelig at de setter et kritisk lys på troverdighet og det postes veldokumenterte innlegg. Jeg har ikke sett noen innlegg som er dokumentert der inne og det er ingen som er villige til å ta i mot noen tilbud til å møte i en offentlig debatt om mobbing og nettmobbing i fullt navn og vise sitt ansikt..

Jeg kjenner jeg puster litt tungt kjenner jeg, men det går nok over skal dere se. Både Dixirose og jeg blir omtalt der inne fordi vi har anmeldt den siden for nettmobbing og hets. Jeg har gjort det igjen nettopp pga at de omtaler oss i ikke så pene ordelag. De har til og med omtalt oss i ordelag så det måtte modereres bort. Så da kan dere jo bare tenke dere. Jeg kommer jo til å fortsette med å anmelde dette til både de og politiet er så leie av meg så til slutt må de gjøre noe med det.

La oss møtes i en debatt, ikke gjem dere bak nick og anonymitat.


#nettroll #blogg #bloglovin

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Tusen takk for ditt kjempefine innlegg <3 😊

Godt spørsmål! Hvordan kan de mene at de har et viktig samfunnsspørsmål når de hetser, mobber og latterliggjør forskjellige blottere og influencere. Da kommer de med standarsvaret at når de er offentlige personer må de regne med å få kritikk.

Det har aldri vært samfunnsansvar å anonymt heste, mobbe og latterliggjøre. Jeg kjenner jeg blir rasende sint, for jeg tåler ikke når mobbing skjer!

At vi to blir omtalt som mobbere er dessverre ikke nytt, for det er helt vanlig at de som mobber skyver skylden over på de som sier fra og kaller dem for mobbere!

Flere av mine bloggvenner har også anmeldt, og jeg kommer til å gjøre det igjen. Nå kan man ikke sitte å se på hva som foregår. Rampelyset på Kvinneguiden må få seg en smekk.

Jeg har hatt kontakt med to stk, som forteller at det de jobber i kulissene for å få Rampelyset lagt ned, eller få bort at anonyme kan sitte å skrive hatefulle kommentarer om andre menensker.

Det er en feig måte å ytre sine meninger som anonym. Mange nettsider har faktisk gått bort fra den muligheten fordi de har innsett at diskusjon om mennesker som anonym ikke er en god løsning.

Takk igjen for kjemepflott innlegg! Jeg støtter innlegget ditt 100%

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Bra at de jobber bak kulissene på rampelys. Jeg er glad vi er blitt flere 👌nouw.com/toivosdatter
tonevinningland
tonevinningland,
Har aldri skjønt meg på den der Kvinneguiden 😟 har bare negative inntrykk av den plassen 😟nouw.com/tonevinningland
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det er stort sett negativitet som foregår der inne🙃🙄🤨🤬nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229