Jeg savner å gå på kafé

Jeg savner å kunne gå på en kafe å sette meg å nyte en god kaffekopp, nyte den og bare lese avisen. Sitte der og og se på folk og kanskje møte deg og ha en god jenteskravling.

Når min mann og jeg er på tur, så drar vi alltid på kafé. Vi koser oss og bare sitter og nyter en god kaffekopp. Noen ganger sitter vi bare helt stille og ser på menneskene som går forbi oss.

Jeg bor i gå avstand fra sentrum av byen og for "vanlige" mennesker er det ikke langt å gå til Storgaten. Jeg klarer å komme meg dit ved egen hjelp og jeg kan klare å komme meg hjem. Det er hvis jeg ikke skal så mye mer. Jeg skulle ønske jeg hadde energi til å rusle til byen å sette meg på kafé. Lese avisen og nyte det å være sammen med mange mennesker. Kanskje ha en møte avtale med en god venn eller venninne og bare sitte lenge og prate om alt og ingenting. Det er det så lenge siden jeg har gjort. Det hender at jeg tar med meg eldste barnebarnet mitt når hun er her, men det skjer kanskje 2-3 ganger i året at vi gjør det.

Grunnen til at jeg ikke klarer det er at når jeg da kommer hjem er at da har jeg jo gått fra all kraften min ett eller annet sted. Det blir som at jeg har hodet under armen og armen i bind.

På bildet over er jeg sammen med min mann og Storm på "blåtur". Vi spiser frokost. Jeg husker ikke hvor den blåturen gikk, men vi koser oss jo ser det ut til. Langt inne i skogene er vi alene, og ser vi mennesker, ja da går vi litt annen veg. Det er litt rart, er vi på fjellet og vi ser en person som går laaangt der borte på en annen topp, så snur vi og går en annen veg. Det er jo rart da, vi hadde helt sikkert ikke møttes.

Slik som da vi seilte sammen med våre beste venner på Helgelandskysten for to somre siden, det var ikke ille. Det ga meg energi det å være oss fire der ute på havet. Dessuten la vi inn noen hvileskjær, når vi sov innomhus. Da sov jeg litt ekstra og roet litt ned. Men da var vi litt på kafe. Men å gå opp i byen bare for å gå på kaffe, det er slitsomt.

I morgen er det samefolkets dag. Jeg har nå vært i off modus siden vi kom fra Myken. Det skyldes jo at jeg ikke har noe som helst botox igjen i dette hodet og får ikke noe på fylling før den 22. februar. Jeg skal pynte meg i min fineste kofte/gákti. Så skal jeg tvinge meg avgårde å treffe alle de som jeg skal møte. Jeg skal pynte meg fra jeg står opp og gå pyntet fra starten av dagen og frem til jeg legger meg.

Ha en god kveld kanskje vi kan sees og skravle litt på kafe en dag?


#blogg #blogginlägg #bloglovin #nouwblogger #flesthverdager #life #livet #kronisksmärta #migrene #closters #syktarm #personlig

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så fin du er i drakten din og god dag til dere i morgen 💛 Jeg elsker også å skravle på café.. Det hadde vært koselig ☕😊 Dere koser dere, dere to.. Håper formen blir bedre etter påfylling. Klem
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
gleder meg til i morgen, skal ta bilder 😊
nouw.com/toivosdatter