Jeg bukket, takket og neiet.

Tiden går jammen fort om sommeren. Blogging blir det dårlig tid til mellom alle prosjekter turer og hundetrening. Caiza begynner å slå seg vel til rette og henger med alle steder. Hun er en morsom skrue, men trenger mye trening og tar nesten all min tid. Jah nå for tiden er det bærpukking, sylting og safting mellom slagene med migrene,

Vi koser oss sammen Caiza og jeg og det beste av alt er at jeg har gått ned 3 kg siden hun kom i hus og det er kanskje bra, siden jeg møtte en dame i parken her om dagen som spurte om jeg var gravid. Jeg svarte henne at da måtte jeg takke for komplimentet. Og jeg neiet og bukket. For hvis jeg skulle være gravid som er i midten av 50 åra og har vært i overgangsalderen siden jeg var 38 og mistet mensen for 5 år siden hadde det vært et under. Men det siste kunne jo ikke damen vite. Men jeg ser jo ikke akkurat ut som om jeg er 30 år heller da. Så jeg tok det som et stort kompliment og takket og bukket.

Selv om jeg da har gått ned 3 kilo, så blir det litt utskeielser når jeg og niesen min (som jeg kaller min datter) rusler sammen på kino og ser løvenes konge. Vi var nemlig sammen og så den første også. Da var hun ganske mye mindre. Hun skulle vel begynne i første klasse. Vi hadde ikke så store utskeielser med godteriet da, for da måtte vi passe på tennene hennes. Nå sa jeg der vi satt på bakerste rad og gråt og lo om hverandre, at jeg kjente at jeg fikk hull i tennene. "Å nei," kom det fra niesen min, "nå kommer hyenene." Det var en del ganger brillene måtte av og øyekroken måtte tørkes. Denne gangen kom det ikke fra sidestolen "tante Rita, jeg er redd", men vi snufset oss gjennom filmen og var veldig glade for at vi gikk sammen og så denne også. Gode minner å ta med seg for en aldrende dame.

Caiza har funnet ut at hun har en hage å løpe i, eller passe på og det gjør hun når jeg plukker bær. Det går på hennes ære og jeg må avlære henne denne vakt greia. Ikke så enkelt, for hun har en god venninne som hun ser opp til og det er nabo hunden. Caiza bare elsker henne og hun kan ikke få nok av henne. Nabo hunden setter også sin ære i å passe på hagen og Caiza var ikke snar om plukke det opp.

Jeg har som sagt holdt på å plukke bær, rips, bringebær og nå kirsebær. Kirsebær har hun funnet ut at hun også kan plukke. Og det er skrekkelig morsomt. Hun hopper opp og snapper dem fra treet og løper bort over plenen og spytter dem ut. At hun skjønner at de skal ut og ikke ned i magen er meg et under?

Kai har en Bindalsfæring. Den fikk han til 60 årsdagen sin og den er godt synlig her på Mjøsa. Men de andre sklir rundt i tupperware båter kommer han sakte og rolig roende. Det er så stilig å se. Han har det ikke travel i det hele tatt og det beste av alt, det er ingen lyd. Dette er så stilig bilde. Han stod å pratet med noen på brygga og jeg måtte bare ta det.

Min far ble 80 år også i sommer, men ville ikke ha noen stor feiring. Min søster, kjæresten og Kai og jeg var der. Min søster hadde bakt kaker og vi koste oss veldig. Caiza går veldig bra sammen med Stella som er pappa sin tispe og Alice som er min søsters Tispe. Det er morsomt at de alle tre går så fint sammen, men det hadde vi fått til alikevel.

Både mennesker og dyr koste seg den dagen. Alle fikk noe godt å spise. Caiza fikk noe godt som hun ikke var helt sikker på hvordan hun skulle spise, men hun fikk det til :)

Vi har hatt noen fryktelige varme dager her og Mjøsa ble forurensa av noen alger som vi ikke var sikre på om var giftige eller ikke. Det kom tilbake svar at de ikke var giftige, men de likevel anbefalte folk og dyr ikke bade der. Vel da tenker jeg at de algene ikke er bra..... Så vi dro til Jotunheimen i varmen og badet der. Vi sov i mygnettelt, noe som fungerte helt greit.

Vi satt ute så lenge vi klarte, kledde på oss etter hvert som myggen ble alt for plagsom. Vi hadde en fantastisk aften.

Da myggen ble helt for jævlig, krabbet vi inn i myggnetteltet og skålte i champagne for at myggen ikke nådde oss og så på solnedgangen derfra. Det ble ganske livlig utenfor teltet en stund og jeg måtte nesten flire, men litt ekkelt og høre mygglyden så nært inn på øret.

Vi er ikke ferdig med sommeren enda. Jeg skal gjøre ferdig sylting osv, så reiser vi litt til. Det blir litt sykehusbesøk også, men det er ikke påregnet ferie.

Ha gode dager der ute. Nyt sensommeren, snart kommer mørketiden :)

#sommer #personlig #blogg #Bloglovin #flesthverdager

Liker

Kommentarer

frodith,
En aktiv sommer på deg da 😊 Ser ut som mye hyggelig 😊
frodith.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ja det skal jeg jammen si det er . Jeg har ikke engang hatt tid til å gå inn å lese andres blogger. Tror jeg har lest et par/tre stykker :O
nouw.com/toivosdatter
Nadixie
Nadixie,
Du har hatt en allsidig og aktiv sommer ja 😊

Kjempefine bilder du har tatt. Caiza er jo kjempenydelig <3 <3 < 😊

Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
veldig aktiv. Tusen takk og det samme til deg kjære venn <3
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Nydelige bilder og du koser deg, vel dere gjør ♥️
nouw.com/norsketankeridanmark