Jeg blir fortsatt rasende, lei meg og oppgitt

{Personlig}personlig, Kronisk syk, Livet , Politikk

I dag leser jeg igjen om NAV skandalen. Jeg prøver og sitte oppe og har verdens verste migrene. Samtidig som hodet banker av fortsatt hjernrystelse etter fallet jeg hadde for litt over en mnd siden. Ingen ville trodd på meg at jeg var syk hvis de bare så på meg. Jeg ville blitt veldig mistrodd.

Buorre iđit.

Det er mandag morgen. Jeg har tatt morgenmedesinen min og migrenemedesin. Min dose medesin er 8 tabletter og i dag da en sprøyte. Jeg er en av de som brukte tilsammen 5 år i NAV systemet før jeg fikk uføretrygd. Jeg var en veldig snill person og gjorde alt hva de sa, uten om arbeidsutpøving - for da visste jeg at jeg ville bli sykere - jeg visste da at jeg ville havne tilbake i det mørke rommet og ikke ha noe liv. Jeg hadde brukt 2 år på å komme meg derifra. Inn og ut på rehabiliteringssentere og inn og ut på smerteklinikker og sykehus. Heldigvis har jeg hatt en nevrolog og en fastlege som har stått ved min side hele tiden.

Men plutselig oppdager jeg at jeg blir borte i systemet. Den høyre hånden vet altså ikke hva den venstre gjør. Gjennom disse årene har jeg flere saksbehandlere og den siste aner jeg altså ikke hvordan ser ut. Men hun var utrolig flink, det skal sies. Hun holdt jevnlig kontakt med meg pr telefon og ordnet opp.

Tilbake til NAV skandalen som rulles opp. Jeg tenker på alle de som har mistet så mye fordi at Staten har rotet det så til. Familiene, barna. Det gjør meg så trist og sint. Sint fordi at de som virkelig sitter med ansvaret her IKKE tar ansvar.

Den vanlige NAV saksbehandleren er kun en ansatt. Det er jo ikke de som skal betale for dette. De gjør jo bare jobben de er satt til å gjøre. Det er jo sjefene deres som bestemmer. Jeg vet med sikkerhet at det er mange av dem der ute som nå vil få mye "pepper", og jeg tenker at det "pepperet" bør adresseres til rette vedkommende.

Ha en riktig god mandag der ute#bloglovin #politik #politikk #staten #nav #skandale #uføretrygd

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Det skjønner jeg godt at du er, og det er forståelig! Huff stakkars deg <3 <3 <3 Håper du fort blir bra og at hjernerystelsen gir seg! Riktig god bedring <3 <3 <3 😊 Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Tusen takk. Du må også ha en god uke
nouw.com/toivosdatter