Hvem vant?

I dag ble det kjente skirennet på Myken avholdt, med pausekakao. Det er så langt at det må legges inn pausekakao, mikset og laget av butikksjefen!

I dag møtte vi mannsterke opp både folk og dyr på det kjente Mykenskirennet. Det er ikke så veldig kjent siden det først ble funnet opp i dag og vi hadde kun ett par ski. Distansen som skulle sprintes var fra sør på øya og til nord på øya og tilbake, og siden vi kun hadde ett par ski, så ble det skibytte. Altså vi byttet på å bruke skiene, vi byttet altså ikke skipar. Slitne som vi ble måtte det jo legges inn pausekakao laget og mikset av selveste butikksjefen på øya.

Etter løpet ble det seiersmat laget av øyas spritkokar og det samiske innslaget som er på øya for tiden. Maten var god. Reinsdyrhjerte med wokede grønnsaker og fløtesaus. Det var en fantastisk lunsj.

Vi startet vandringen hjemover fra sørenden på øya. Det var et fantastisk vær og det har vært sjelden at vi har kunnet sitte ute i sola og drikke kakao her på Myken i Januar. Hvem som vant var vi litt uenige i. Det er ikke så farlig, vi har kost oss og hatt en veldig gøy dag.

Lyset var fantastisk. Hvem som vant vet vi ikke helt. Det viktigste er å delta, ikke å vinne og når sant skal sies, så drakk vi i grunnen bare kakao og skirennet var en ønskedrøm.


#ski #skirenn #bloglovin #blog #flesthverdager #blogg #myken #mat #life #livet #blogginlägg

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Nydelig sted dere bor på - og lyset 👌 Og som du sier, artigst bare å delta - ikke så farlig hvem som vinner 🌺❄️ God morgen - klem
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
God morgen til deg også skjønne dame 😉 Vi hadde det gøy i vårt tankespinn. Vi bor ikke fast her. Vi drar snart herfra for denne gang, men kommer tilbake igjen i mars
nouw.com/toivosdatter