Hjemme igjen og i seng. Nå trenger hodet litt hvile !

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

Jeg er hjemme igjen og i sengen min. Hodet mitt trenger sårt hvile etter alle disse sprøytene.

Jeg er hjemme igjen etter botoxinnsprøyningen. På bildet ser dere noen kuler i panna og det er der sprøytene er satt i panna. Har tatt på begge sider i tinningen og i bakhodet og nedover nakken og utover mot skuldrene. Hadde lovet at jeg skulle filme i dag, men det var så vondt at jeg droppet det. Jeg kan jo ikke skremme vette av folk heller. Det som er det rare med meg når ting er vondt er at jeg banner noe så inn i granskauen også får jeg latterkrampe. Jeg ler så jeg griner. Nevrologen min sier hun ikke har opplevd noen reagerer på denne måten. Jeg reagerer på samme måte når andre tar på meg (fysioterapeut osv). Det setter i gang endorfinene og er en slags smertelindring.

Det blir fint, snart er jeg her igjen. Og som jeg sa i mitt forrige innlegg. Det er kortvarig vondt som gjør godt senere.


Hva tenker dere om latterkrampe når ting gjør vondt?


#migrene #personligblogg #personlig #flesthverdager #bloglovin #blogg

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Like fin læll da og blir godt til deg å få en migrene pause. Lov å håpe ihvertfall 💗
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Nå går det noen dager til det virker. Men da blir alt så mye bedre 😘🥰🤗 til og med panna blir rynkefri. Jeg prøvde meg en gang at jeg hadde veldig vondt over leppa🤣🤣🤣 men den gikk ikke nevrologen på 😂😂😂
nouw.com/toivosdatter
Nadixie
Nadixie,
Godt at du får hjelp for migrenen <3 😊 Har en venninne som får samme behandling som deg for sin migrene, og når jeg har sett hvor dårlig hun blir når hun får migreneanfallene sine er det kaldt og mørkt rom som gjelder.

Ta godt vare på deg selv <3 <3 <3

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Tusen takk kjære venn. Det går bra om noen dager 😉
nouw.com/toivosdatter
Ingajohansson
Ingajohansson,
Krya på dej 💐
nouw.com/ingajohansson
Toivosdatter
Toivosdatter,
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg viste faktisk ikke at Botox ble brukt som behandling for migrene, men det er jo så bra at det fungerer 😊 Jeg er nok at de som kan le når jeg har smerter, og i ubehagelig situasjoner. Tenker at det kan være en måte å avreagere på. Håper du får en fortsatt fin fredag og helg 💖
nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det blir brukt mot behandling mot kronisk migrene og kronisk hodepine og når ingen medisin virker. Jeg har så vanskelig migrene at ingentig hjalp. Nakkemuskulaturen min dro hodet hele tiden bakover og jeg klarte ikke slappe av. Derfor får jeg også i nakken og mot skulderne.
nouw.com/toivosdatter
vestfroken,
Tror ikke jeg får latterkrampe nr ting er vondt, men har sikkert hatt rare reaksjoner iblant 😊 Håper dette hjelper på din migrene!
vestfroken.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det hjelper godt💞
nouw.com/toivosdatter