Hjemme alene og morgenkåpa er på i hele dag.

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

Vi er hjemme og jeg har sovet i et døgn. Ikke sikker på om jeg kommer ut av morgenkåpen i dag heller. Latskap kalles det av noen. Av meg er det en dag som jeg ikke er helt tilstede i meg selv, selv om alt ser helt normalt ut utenpå, men det er kun utenpå.

Dette var i går, jeg aner jo ikke en gang at bildet er tatt. Jeg tror jeg skulle se på klokka. Men jeg har visst tatt bilde. Jeg klarte jo ikke sove så mye på toget. Vi hadde en flott tur fra Bodø og ned til Tr.heim. De timene gikk veldig fort. Båtturen var litt rufsete, men vi stod han av og vi hadde kjempe hyggelig følge på båten til Bodø. Selv om damen var litt mer alvorlig og grå i ansiktet på båten enn damen var når hun satt på toget.

Etter sovet et døgn. Jeg er ikke helt i form. Vi havnet på samme nattog som SVere fra fra Tr.heim og sørover. Landsmøte. Ikke noe galt med SVere eller SV, men de skjønte ikke at vi andre ikke skulle på SVs landsmøte. Jeg hadde sikkert vært med å diskutert vedtak og politikk hvis jeg hadde vært i samme gruppe. Såpass godt kjenner jeg meg. Vi ville sove og ikke diskutere at Wara hadde sagt opp jobben sin 🤪. Jeg sendte dem til restaurant vognen, må innrømme jeg ble litt (mye) irritert. Nattog er nattog altså...Derfor 24 timers søvn (migrene) og morgenkåpe (jeg er alene hjemme... Kai er på vestlandet på møte. Jeg skulle vært på møte i helgen i Mjøsen sameforening, men dessverre. Jeg tror jeg rett og slett må ta meg en tur på sykehuset selv om jeg ser helt normal ut utvendig.

Slik ser jeg altså ut utvendig. Det var noen som ringt meg på facctime i dag. Jeg er veldig god på å ikke se syk ut. Jeg ser jo ikke syk ut. Men jeg føler meg forferdelig syk. Det var bare så vidt jeg kom meg på toalettet. Eller nå skal jeg fortelle dere sannheten. Jeg kom meg IKKE på toalettet i tide. Jeg lå og sov og bråvåknet av at jeg nå kjente at jeg måtte på toalettet. En helt forferdelig følelse. Du er snart 54 år og du skiter deg rett og slett ut. Du har så rennende diare at du rett og slett ikke kommer deg ut av senga. Nå har jeg fått kjempet meg gjennom tårer, har kjempet meg gjennom bytte av sengetøy, satt på klesmaskin og kommet meg ned trappen og pratet på facetime og som sagt fryktelig god til å ikke se syk ut. På facetime ble jo ikke dette pratet om. Man prater jo IKKE om det. "Jo nå skal du høre her, jeg skeit på meg i dag jeg." Det er så drit det altså.

Slik ser jeg ut når jeg ikke later som jeg er frisk. jeg liker egentlig meg bedre når jeg later som jeg er frisk, bare at i dag koster det meg så forferdelig mye krefter. Alt går trill rundt. Bare jeg rører på øya og hodet går alt rundt. Jeg har forferdelige hodesmerter og bare jeg rører på meg renner svetten. Jeg skulle ha vært i dusjen. Men PROBLEMET er at dusjen er i 2.etage og jeg har vært helt nede i kjelleren på vaskerommet og satt på vaskemaskin med alt dette og har krabbet meg opp til stua. Jeg må ha pause. Så er det dette hodet mitt da. Nå er det så mørkt det bare kan på stua og jeg har en bøtte rett ved sofaen som jeg kan kaste opp i. Jeg kan ikke ta mer migrene medisin. Jeg ligger i overkant på 24 timer.

Det er ett problem. Doen.... Den er i 2. etasje i dette fordømte huset og det bryr jo denne fordømte tarmen seg ikke noe om.... man skulle tro at den blir tom en gang.... nå kommer det bare galle ut....vel man får bare søke etter de hjelpemidler man har... Up and go for voksne....shit asså.

Blodtrykket er helt sjukt høyt og det blir en tur på legevakt og sykehus. Min fantastiske far kommer og henter meg, for denne tuillsjura her klarer knapt å gå oppreist. Det er farlig å late som man er frisk !!!

Jeg tar blodtrykket og jammen sa jeg blodtrykk. Dette er tatt etter jeg har tatt blodtrykksenkende medisin. Da jeg ringte legevakten sa jeg at jeg følte meg litt rar. Jeg unnerdriver og det er kjempefarlig. Så sier jeg at blodtrykket ikke er så verst og da hun fikk vite at jeg hadde tatt blodtrykksenkende medisin bare hørte jeg at damen i andre enden gapte....Hun måtte spørre meg en gang til om det var etter blodtrykksenkende... Jeg klarer ikke å slutte å le av damens reaksjon. Mener du at det er etter......????

Selv om jeg skal slutte og unnerdrive min egen helsetilstand så må jeg også le av den. Jeg er så vant til å gå rundt med denne kroppen. Jeg snubler rundt og er blå alle steder på kroppen, jeg har vondt alle steder og er slapp sover mye og sier mye rart. Husker ikke alltid riktig. Og ler av meg selv. Har mye selvironi, men det er slik det er. Det er overlevelses strategien min.

#blogg #bloglovin #noublogger #nouw #personlig #personligblogg #kronisksyk #blodtrykk #syktarm

Likes

Comments

Polarlykke
Polarlykke,
Det var litt av et blodtrykk ja... Får håpe du får riktig legehjelp så du blir bedre. God bedring 😊nouw.com/polarlykke
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det får jeg håpe jeg også,takk for god bedring ønsket 💞nouw.com/toivosdatter
vibeke
vibeke,
Kan ikke trykke liker her. Huff, det hørtes IKKE bra ut! Håper du snart er på beina igjen. God bedring og klem fra meg 😘nouw.com/vibeke
Toivosdatter
Toivosdatter,
Jeg håper også jeg er det.er innlagt nå. Blir sikkert sendt ut igjen i morranouw.com/toivosdatter
Write a comment...
IP: 82.99.3.229