Helt borte!

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

I natt har jeg hatt perioder hvor jeg har vært helt borte. Jeg har sovet så hart at jeg har vært helt bevistløs. Det som er rart er at jeg har vært veldig urolig og våken inn i mellom, så har jeg slokna igjen og vært helt borte igjen. Snodig.

Dagens værmelding ut av vinduet. Litt sol og litt gråvær. Det var for et øyeblikk siden. Nå kommer det store snøfiller fra himmelen. Slik er det her ute i havgapet. Man kan altså ikke stole på værmeldingen. Jeg humrer litt her.

Jeg er ikke så aller verst form i dag, selv om natten har vært veldig underlig. Jeg har vært periodevis bevisstløs, men også våken. Det er den underligste natten jeg har hatt på lenge. De gangene jeg har slike urolig netter pleier jeg ikke å komme ned i så dyp søvn i mellom jeg er våken og sovner igjen. Nå gjorde jeg virkelig det.

I dag skal jeg bort i butikken og lære litt om den. Jeg skal være vikar der borte i noen uker, så litt opplæring trengs. Jeg ønsker dere alle en strålende mandag. Jeg legger ved albumet Idjagieđas med Mari Boine. Kos dere med det.

#mandag #flesthverdager #blogg #nouw #nouwblogger #personlig #personligblogg #bloglovin #blogginlägg #livet #life

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
God formiddag 😊 Det kan være både godt å vondt å gå inn i hard søv på den måten. Her i Oslo har vi gråvær i dag, og det er meldt sludd ut over dagen. Helt greit for da forsvinner mer av snøen. Ha en fortsatt mandag 😊
nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ja ikke sant det er helt rart. Her har det vært helt rart vær i dag. Snø, sol og vind.
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Hei du, flotte ❤️ Var nok godt med litt dyp søvn selv om du har vært urolig 🛌 Nydelige bilder og det blir spennende å være vikar 👌💞
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Veldig godt men veldig rart sånn av og på dyp og våken. Veldig spennende 😊
nouw.com/toivosdatter