Hæ akseptabel forurensing?? Hva faen?

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

Regjeringa mener at forurensinga i Reppafjorden vil bli akseptabel. Hææ? Akseptabel forurensning i en fiskefjord? Det er jo også ganske så underlig at den samme Regjeringa har gått inn for tvangslakt av Rein i samme område  pga beite, men det er samtidig greit å bestemme at man fjerne mer beite og ødelegge en laksefjord for å bygge en gruve som dumper giftig gruveslam som Regjeringa sier er akseptabelt. Jeg sier igjen hva faen? Akseptabelt?

Titusner har skrevet under på en underskriftkampanje. Les om kampanjen her . Mandag passerte underskrift kampanjen mot NUSSIR 43 000 underskrifter..

Jeg kjenner enda at jeg blir svett av Rød Isaksen sin uttalelse når han sier at de er nesten sikre på at deponiet på havbunnen med avfaller nesten sikkert. Nesten sikkert??

#naturen #naturvern #bloglovin #blogg #blogginlägg #personlig #personligblogg

Liker

Kommentarer

audmarit
audmarit,
Nei dette med å forurense fjorden og ta fra folk levebrødet, da mener jeg reindriftssamene og ikke minst de forurenser matfatet vårt. Jeg sier det samme som deg hva faen, og de i denne regjeringen motsier jo seg selv. De vil slå et slag for klima og miljøværnet og så skal de forurense i den vakre norligste delen av landet. Hadde det vært en underskriftskampanje her sør på så hadde jeg skrevet under med en gang, for nå må denne regjeringen skjerpe seg.
nouw.com/audmarit
Toivosdatter
Toivosdatter,
De vet nok ikke hva skjerpe seg er denne Regjerina, de tenker kortsiktig og profitt. Ikke langsiktig og at vi skal ha denne planeten. Barna våre skal arve den av oss
nouw.com/toivosdatter
vibeke
vibeke,
Har ikke ord... 😪
nouw.com/vibeke
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ikke sant 😟
nouw.com/toivosdatter