God sommer og jeg ønsker velkommen inn i familien til denne tøtta ❤️

{Personlig}personlig, Turer

God sommer til alle dere der ute. Jeg har vært sommerferie stille en tid. Det skyldes at vi er litt på turer og at vi har hatt barnebarn på besøk og ikke minst at Caiza nå har offisielt har flyttet inn og blitt et familie medlem.

Hun og barnebarna gikk veldig flott overens, men hun sliter litt med høye mørke menn. De er litt skumle og Caiza er i spøkelsesalderen, hun skvetter av alt. 😂 Det er litt dumt av meg å le, men vanskelig å la være.

Når hun da er skeptisk for høye mørke menn er det litt vanskelig å tilvennes Kai, for han er ikke bare høy, han er veldig mørk og har i tillegg skjegg 😂. Men som dere ser, hun går ikke laaangt unna lenger. Dessuten så har hun andre ting og tenke på. Hun har nemlig fått sin første løpetid og det er vanskelig å leve med.

Vi er på gården til broren til Kai og der koser hun seg hemningsløs. Sau og vær er veldig skummelt, så gjeting er ikke noe for denne jenta her. Bare de ser på henne, så springer hun unna😂. Heldigvis.

Hun egner seg mer som skipshund enn som gjeter hund. Men hun var veldig nysgjerrig på noen kviger vi møtte. Det hadde vel bare vart til de kom mot henne tenker jeg😂

Vel det var en liten oppdatering fra sommer Laakso


#nouwinfluencer #nouw #blogg #bloglovin #sommer #hund #personlig #turer

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Så fine bilder! 😍 nouw.com/siljekjenslevar
Toivosdatter
Toivosdatter,
usen takk🥰Tnouw.com/toivosdatter
tonevinningland
tonevinningland,
kjekt å høre fra deg 😊 og gratulerer med ny familiemedlem <3 Caiza er kjempefine 😍nouw.com/tonevinningland
Toivosdatter
Toivosdatter,
Tusen takk, og tusen takk. 😘🥰, Ja ikke santhun er fin nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229