God morgen på lørdagen, gikk du i tog i går?

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

God lørdagsmorgen. Gratulerer med vel overstått kvinnedag. Gikk du i tog i går forresten? Jeg vet hvilken parole jeg ville gått under hvis det hadde vært tog her oppe på øya.

I dag er det litt surt her på Myken, men bare litt surt. Hera og jeg er ute og går vår daglige morgentur som vanlig klokken 0700. Det har vært en rar natt. Jeg har en rar skulder som forstyrrer meg og det er jo selvfølgelig på den siden jeg pleier å ligge, men det får så være.

Gratulerer med vel overstått kvinnedag. Mange tror dette er en dag som kun gjelder oss her hjemme på berget, men det er da altså ikke. Dette er en internasjonal kvinnedag og kampdag for kvinners rettigheter world wide. Gikk du i tog i går? Og hvilken parole gikk du under? Jeg ser i lokalavisen på Lillehammer at det faktisk er blitt tog igjen på Lillehammer og det gleder et "gammelt" kvinnekamp hjerte. Det som måtte til var KrF inn i Regjering og at de begynte å klusse med abortloven. Vi kan ikke sitte og tro at kvinnekampen er over fordi vi har det godt her på berget. Vi må vise solidaritet også for kvinnene som lider i andre land også.

Hvis jeg skulle gått i tog i går, ville du nok funnet meg under parolen "ikke rør abortloven". Jeg ville nok løpt litt frem og tilbake. #metoo har jo også vært en sak som virkelig har vært fremme i lyset og jeg ville nok ha vært litt under den. Trafficing er en annen som er parole som jeg er opptatt av. Jeg ville hatt en ny parole og det er overføre 0 toleransen på mobbing til voksenverden og nei til nettmobbing og trakassering.

La oss stenge disse forumene som man kan sitte og trakassere hverandre og hvor man kan være anonyme. F.eks Kvinneguiden "Rampelys". Et slikt forum har jeg jo ikke sett maken på noen gang. Ikke bare de kjente toppbloggerne blir mobbet der men også vi som da tør og forsvare dem. Både jeg og Nadixie turte og ta toppblogger Anne Berith Davidsen i forsvar. Skal si vi fikk gjennomgå der inne. Også på bloggen vår på blogg.no, grunnen til det var jo at de la inn linken til bloggen vår på forumet. Det var nok noe som var ganske så ille i forhold til det som ble sagt, for da kom moderator og modererte noe bort. Kanskje fordi vi har blandet inn politiet. Jeg mener fortsatt at dette er en sak for oss kvinner. Og burde vært en parole på 8.mars. For noen ganger er kvinner, kvinner verst.

Ellers så er vi nå her oppe i havgapet, lever rolige dager. Jeg liker å være vikar. Det er godt å kjenne at jeg kan gjøre noe. Men jeg tror nok at kroppen ikke hadde klart så mye mer. Men jeg er så glad for å prøve meg igjen. Det er jo ikke akkurat stress da. Men jeg pusler litt rundt der. Fyller på varer, vasker litt og prater med folkene på øya. Jeg kunne nok tenkt meg noen måneder her oppe. Det stresser meg virkelig ned. Jeg er så avslappa og liker været her uansett hvordan det er her.

Blåtimen har noe spesielt ved seg selv om det er blåtimen om morgenen eller om det er blåtimen om kvelden. Blåtimen om kvelden pleier Hera og jeg ikke å få med oss, for da ligger vi og hviler etter en dag i butikken. En hel dag er jo ikke sant da. Det er jo kun 4 timer.

Da ligger vi enten i horisontalen på sofaen eller i senga. Hun har en egen evne til å snike seg opp i senga nå, uten at jeg merker det. Men bare når jeg ligger der. Når Kai kommer å legger seg, så er det slutt, da er det ned i kurven og der blir hun hele natten.

Nå er det snart butikktid. Lørdag er det fra klokken 11.00

Hva skal du gjøre på lørdagen ?#myken #blogg #nouw #nouwblogger #flesthverdager #helg #bloglovin #blogginlägg #blog #mars #personlig #personligblogg

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Nei, jeg gikk heller ikke i tog i går, men hvis jeg skulle ha nok ha gått under abortlovens parole. Jeg er aldri inne å leser noen av trådene hos Kvinneguiden, sånt holder jeg meg langt unna. Orker ikke å blande meg inn i all den dramaen som er der. Hvis jeg vil ha drama klarer jeg fint p lage det selv.

Ellers så våknet vi i Oslo til et nytt snøvær, men det er ikke kaldt.

Ha en fortsatt fin lørdagen 😊
nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Ingen tog, men hadde glatt gått under abortloven jeg også. Fine bilder og veldig stemningsfulle 🙈😉💜🕊️ klem til vakre deg uansett vær
nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229