God morgen fra herlige Myken

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

Buorre iđit, mo manna :) God dag, hvordan har går det. Jeg er våken å itte græt. I natt har jeg sovet hele natten. Jeg er sååå glad vi er tilbake på Myken.

Det er slik været er i dag, i går kveld var det ikke noe snø her. Ja, altså. Jeg har altså sovet godt i natt. Måtte sette en migrene sprøyte før jeg la meg, men det gjør ingen ting. For jeg har sovet hele natten. Salaten satt i magen fra jeg spiste den til i dag. Den sitter enda. Er ikke det fantastisk folkens?? Jeg har unngått alt - absolutt alt som kan gjøre at denne fordømte tarmen kan reagere og den tålte det altså. HURRA. Dessuten fikk jeg tak i noe salter på apoteket som jeg kunne ha i vannet når jeg drakk det, så jeg får i meg kalium og diverse. Kroppen må ha saltene sine. Jeg er så GLAD. Ler litt nå, rart at man blir så glad for så lite.

Damen ser litt bedre ut i dag her hun sitter og skriver og drikker morgen kaffeen sin. Den må jeg ha. Kjenner at hele kroppen slapper av og er klar til å ta første morgentur allerede. Vi skal passe hunden Hera mens vi er her oppe og gleder jeg meg også til. Hun er jo bare en fantastisk hund. Vi møtte henne på båten i går og hun kjente meg igjen.

Kai sitter og slapper av og leser nyheter. Vi har en stille og rolig start her på denne lille øya i havgapen.

Hva gjør du på fredagsmorran?#blogg #blogginlägg #nouw #nouwblogger #bloglovin #myken #flesthverdager #personlig #personligblogg #livet #life

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Det ser kjempefint og idyllisk ut der 😊 Kunne glatt satt meg ved det lille bygget som du har tatt bilde av, og lyttet til naturen.

I dag var jeg til legen pga betennelsen i skulderen min. Legen vil ha meg innom for en statusrapport ved jevne mellomrom slik at vi kan legge planer fremover sammen med fysioterapeuten.

Har nettopp sett herrestafetten, og det var jo kjemepgøy at Norge vant igjen 😊

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Dissse betennelsene altså, tenk om de kunne gitt oss en dag fred. Men slik er det da ikke 😊 Vi så også stafetten på butikken. Artig. Med noen snekkere (som ikke bor på øya) er vi ca 15 stk her nå og det er mange. Stafetten ble ganske høylytt skal jeg si deg 😊nouw.com/toivosdatter
Ronja
Ronja ,
Så vakkert det ser ut. Godt du har sovet godt og at du har det bra ☺
Toivosdatter
Toivosdatter,
ja her er det utrolig 😊nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229