God lørdag. Det å finne den gyldne middelveg !

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

Jeg har vært litt borte fra bloggverdenen i det siste. Grunnen til det er at jeg har vært å kjent på jobbverdenen igjen. Det var litt deilig, ikke det at jeg ikke har gjort noe før også, men da har jeg hvilt og tatt pauser når jeg ville eller bare kjørt meg helt til veggs. Her i gården finnes det nemlig ingen mellom ting.

Vi er fortsatt på vakre Myken. Jeg forhandler litt med Kai om vi kan prøve å bo her et år, om ikke dette året som kommer så kanskje året etter. Jeg er så glad i stedet og i folka på denne lille øya at jeg gjerne blir et år. Men det betyr jo ikke at vi bare blir her hele tiden. Det går fint å reise herfra på turer og det går fint å bare være her og slappe av. Jeg må jo reise til sykehuset hver 3.dje mnd så da kan vi legge inn får besøk til min gamle far og barnebarn. Slik sitter jeg å drømmer litt for tida.

Jeg har vært lite på bloggen som sagt fordi jeg har vært og kjent på arbeidslivet. Det har jo ikke vært det store trøkket, men det var noen rutiner som kom til som jeg ikke har hatt før . Jeg måtte jo ikke åpne butikken så tidlig, så kroppen rakk å reagere før åpningstid. Jeg har jo slettes ikke latt være å utrettet ting når jeg ikke er i arbeidslivet heller. Da holder jeg jo på med husflid og håndtverk. Jeg må jo holde på med noe, for får jeg ikke brukt hodet og hendene mine, visner jeg hen. Jeg tror vi alle må kunne brukes til noe og gjøre noe, men noen ganger må vi gjøre det i vår egen fart.

Grunnen til at bloggingen ble satt litt bort var jo at blogging og skriving tar tid og det ble et stressmoment for meg og jeg er jo ikke så opptatt av topplister, så jeg lot den ligge litt. For alt som har med stress, er ikke bra for noen. Så da unngår man jo det.

Jeg holdt på med et innlegg om min lillebror Stig Arto også og det trengte jeg tid på. Det var et vanskelig innlegg å skrive. Det var mye som rullet opp og jeg kjente virkelig hvor glad jeg var i han. Jeg kjente på alle følelser fra dyp kjærlighet til irritasjon, sinne og dyp fortvilelse rulle opp til overflaten. Alle disse følelsene har jeg følt i forbindelse med han, både ovenfor han og ovenfor kommunale og statlige systemer og bygdedyrene i Norge. Nå skjønner dere vel mer hvorfor jeg er så rasende over nettmobbing, mobbing og ryktespredning. Bygdedyret er blitt så mye større, det har flyttet inn på internet. Men det finnes fortsatt der ute. Og det er vanskelig for folk å få startet på nytt, man blir alltid sett skrått på.

Det blir som den gamle rektoren med lagerfrakken som møtte deg i døra da du begynte på skolen med følgende advarsel, "je kjinte far din, je ska nok følle mæ deg". Det er ikke blitt så veldig mye annerledes, det er bare at nå følger alle med....

Jeg har hvilt mye etter jeg ble ferdig med vikariatet, det stormer mye på øya for tiden og nå tror jeg at vi blir litt værfaste. Det er bare å ta det med ro. Jeg holder på med å lage noen sitteunderlag og koser meg med det. Jeg har jo som sagt holdt på med det hjemme også, jeg har jo vevhula sammen med mine venninner og der har vi noen ganger hatt det så morsomt at vi har holdt på til jeg har kjørt meg helt til veggs. Jeg er nemlig ikke noe flink til å finne noen mellomting. Den gyldne middelveg er det noe som heter og den er det lettere å finne her på deilige Myken enn andre steder. Men jeg er glad jeg fant den ved å prøve å jobbe som vikar her på Myken og jeg er glad jeg fikk lov til å prøve meg, det var godt å kjenne på den mestringsfølelsen. Kanskje rart en dame midt i livet (ja jeg skal bli 108 år, kanskje mer) sier akkurat det. Men jeg tror det er viktig at vi også kjenner akkurat på det av og til. For vi kan gjøre mer enn vi tror, men det var godt at Bodil var der som en Backup og at Kai var med meg. For da stresset jeg ikke med at hodet eller noe annet kunne slå meg ut og da gikk jo alt bra. Null stress og alt går bra. Da fant jeg den gyldne middelveg. En annen som hjalp til med det var jo denne flotte frøkna

Hera som er verdens flotteste Tibetanske terrier. Jeg er blitt forelsket i denne rasen og spesielt i Hera. Maren har virkelig vert flink både med butikken og med hunden. Hun har pusset opp butikken og denne lille frøkna her er bare helt skjønn. Hun var nok også en løsning som gjorde at alt gikk bra, fordi det var ut på tur 3-4 ganger om dagen. Da fikk jeg rørt på kroppen min, og muskler som ikke røres de blir vonde.

Takk igjen Myken


#blogg #nouwblogger #nouw #flesthverdager #bloglovin #personlig #personligblogg #livet #life #myken #visitmyken

Liker

Kommentarer

Polarlykke
Polarlykke,
God helg 😊
nouw.com/polarlykke
Toivosdatter
Toivosdatter,
God helg til deg også 🥰
nouw.com/toivosdatter
Nadixie
Nadixie,
Jeg skjønner kjempegodt at det var godt å kjenne på jobb igjen, selv om det garnatert var slitsomt. Husker jo selv da jeg var på arbeidsutprøving gjennom NAV før jeg ble uføretrygdet. Jeg la alt til siden, for jeg måtte jo prioritere arbeidsutprøvingen. Den våren blogget jeg ikke så mye.

Er jo selv 80% ufør, og hadde ejg jeg fått en 20% stilling som ped.leder hadde jeg tatt den med en gang slik at jeg hadde fått jobbe!

Blogg skal være lystbetont, og jeg bryr meg ikke om disse listene. På min private hverdagsblogg som jeg eier domenet til selv har ijeg ikke noe toppliste å konkurrere om heller. Så enkelt er det. Her inne aner jeg ikke. På blogg.no aner jeg heller ikke noe om topplisten.

Så kjempesøt Hera er <3 😊 Min katte-Hera sier at Hera har kjemepfint navn 😊

Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 😊

Purr, purr, fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Takk det samme til deg Toril 🥰
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det å finne veien i mellom.. Ikke så lett alltid. Men forstår godt du har lyst til å bli et år. Forstår deg utmerket og man lever jo kun en gang jo 🙈 Forstår deg også med jobb og blogg.. Er litt i grubleboks om hva jeg skal 🙄😉❤️
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Jeg kaster gjerne ball 🥰
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
😉❤️ Jeg vet du gjør - snille 😘
nouw.com/norsketankeridanmark