FrP Siv hindrer ikke Leristein come back

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

Mens Statsministeren setter ned foten for at Tonnin Riise skal kunne få en ny periode på Stortinget, mener da lederen i Frp slettes ikke ha noen mening om Ulf Leirstein kan nomineres på nytt. 

Jeg kjenner det bobler i magen her, ikke på grunn av dårlig mat, men pga av FrP og manglende gangsyn. Det er flere lokallag i Østfold som åpner opp for at Ulf Leirstein skal få fornyet tillit etter metoo saken. Siv Jensen vil ikke mene noen ting om saken. Jeg undres jo på om hvordan man kan åpne opp om slike ting. Er dette å støtte opp om meldere i slike saker?

Lokallederne i Hedmark Høyre åpnet også opp for at Kristian Tonning Riise, han som ble ribbet for alle verv og fratatt møterett i alle sentrale Høyre-arrangement.

Ved Tonning Riise saken satte heldigvis Statsministeren ned foten. Skal man ta metoo sakene på alvor så kan man ikke la dem komme tilbake i ledene verv i politikken. Helst ikke tilbake i politikken i det hele tatt. Jeg ville ikke sett at min datter/sønn skulle plutselig stå øye til øye med sin overgriper. Det være seg i politikken, i idretten eller i ungdomsklubben. Dette skal ikke skje.

Les artikkelen her

hva mener du om saken?

#blogg #Bloglovin #overgrep #metoo

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Nei for fa.. da, har da vel intet der å gjøre. Det burde ikke vært et tema en gang. Åkk.. Altså, dobbeltmoral mæ opp i rævva 😫nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Jepp dobbeltmoral og opp i den fucking rævva🤬🤬🤬🤬nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229