Frp lederen er opprørt.

{Personlig}personlig, Livet

Siv Jensen er opprørt over APs landsmøte. Grunnen til det er at AP snakker om at de ønsker gratis SFO, skolemat og at Tannhelsetjenesten skal likestilles med resten av helsetjenestene. Nå snakker endelig noen om at tenner er en del av kroppen vår.

Høyre og Erna liker heller ikke forslaget for de skjønner ikke hvordan dette skal betales og latterligjør selvfølgelig forslaget og sier at det blir høyere skatt for folk flest. Vel, jeg tenker at det Erna og Siv er redde for, er nok at de som er rike og har fått skattelette på skattelette i de årene de har sittet får økte skatter. Jeg tenker at kanskje det er det de er redde for.

Jeg betaler gjerne litt mer skatt hvis det er det som skal til får å få Tannhelsetjenesten inn under egenandeltaket. Endelig begynner det nå og snakkes om at tenner er en del av kroppen. Folk flest lar vær å gå til tannlegen fordi det er så forferdelig dyrt. Spesielt når vi har kommet opp i en viss alder, blitt uføre og tennene trenger litt ekstra pleie pga at man er har fått noen sykdommer som går ut over tannhelsen, men som ikke dekkes inn under NAV.

Siv er også sur over vedtaket om nei til konsekvensutredning av havområdene utenfor Lofoten, Senja og Veserålen. Selv om det er uaktuelt for hennes Regjering i øyeblikket.

Gar Støre sier at han ikke kjenner seg igjen i Jensens utregninger og sier at dette vil ta tid å bygge ut. Noe som det helt klart vil gjøre.

Uten å gå inn på politiske forskjellerfra meg og AP, så synes jeg at de gjorde en god jobb på dette landsmøtet. Det at Statsministeren og Siv jensen ble sure på dem, det er de programforpliktet til. Og når Siv Jensen reagerer så kraftig, da har AP gjort en god jobb.

Les artikkelen her


#politikk #bloglovin #nouw #nouwblogger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229