Fellesbriller i bilen 🤣

{Personlig}personlig

My er felles når man har giftet seg. Vi har lært oss at det er lurt å ha ekstra briller i bilen.

På Myken i januar blåste Kais ene brilleglass ut og i fjor da vi dro hjem gled jeg på glattisen og knuste brilleglasset. Slo på meg hjernerystelse. Også fra Myken.Det var da jeg ble mildere sjokkert da legen fortalte meg at jeg "nok hadde fått en hjerneskase",mens han plukket ut brilleglassene fra øyelokket. Hvorpå jeg lett sjokkert svarer "HÆÆ, hjereskade???" Han beroliget meg med at de kalte hjernerystelse for hjerneskade,for det var det det het. Etter det så skylder jeg på hjerneskaden min når jeg gjør noe dumt.

Det er fint med felles ting, men det er slik at når jeg rager litt over 1 1/2 m over bakken på sokkelesten og mannen ganske mye lenger. Da er det visse ting man ikke deler. Slik som underbukser og andre klær og sko. Briller kan gå an så lenge jeg ser gjennom dem og det gjorde jeg med disse. Ser ut som en flue men det gjør ingen ting.


#blogginlägg #bloglovin #flesthverdager #personligblogg #livet #life #nouwbloggare #nouwblogger

  • {Personlig}personlig

Liker

Kommentarer

Vestfroken
Vestfroken,
<3 Jeg måtte flire litt fordi det er så uheldig! Uff. Hadde blitt stressa jeg også om de kalte hjernerystelse for hjerneskade! Ønsker deg en god natt!
nouw.com/vestfroken
Toivosdatter
Toivosdatter,
Men du hadde gjort som meg og brukt det for det det var vært? "å ja, nei det er hjerneskaden min det som gjør det 😃
nouw.com/toivosdatter
Vestfroken
Vestfroken,
Haha! Lurt! 😉
nouw.com/vestfroken