En fantastisk dag, og pang utmattet

En fantastisk dag med flytting av #myklebustskipet til sjøsetting. En fantastisk opplevelse og bli med på. Vi som kom fra Lillehammer var de eneste som stilte i vikingtøy, og Kai og Aslak var med på flyttinga.

Karene ble små i forhold til båten og de måtte være mange menn for å flytte den på stokkene. Men morsomt å se. Jeg skal legge ut filmen når den er redigert.

Etter flyttingen tok vi oss en liten runde på byen, måtte få i oss litt lunsj og kaffe og gjøre byen. Vi klarte jo å dumpe innom noen steder, bl.a i et loppemarked hvor vi gikk apas og jeg prutet oppover. Jeg er jo ikke noe god på slike ting 😂

Vi hadde det jo utrolig gøy der i loppisfunn, men turte ikke gå på bruktmarkedet, så vi ruslet mot skipet igjen. Men jeg begynte å bli så trett at jeg hadde en lettere sjanglet gange. Vi var blitt invitert på festen i kveld. Så jeg sa at hvis jeg i det hele tatt skal holde ut, så må jeg hvile nå.

Derfor kjørte jeg hjem til hytta som vi leier av Jakob Helseth og har lagt meg.

#myklebustskipet #blogg #bloglovin #turer #kronisksyk #fatigue #flesthverdager #nouw #nouwblogger #livet

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
For en opplevelse å være med på da gitt 😊 Jeg leste opp dette i avisen, og mener jeg så noe på en nyhetsutsendelse også. Greit å kjenne sin begrensing, og vile litt for å orke å være med.
nouw.com/veralynn