Det svinger fra himmel til helvete og tilbake igjen kan en godt si

{Personlig}Kronisk syk

God lørdag til alle der ute. Jeg kan godt si at her svinger det ganske godt i ordets rette forstand. Fra å være i kjempform torsdag og til å sitte i hjørnet på sofaen i hele går med en bøtte ved siden av seg. Det får fort fra himmel til helvete og tilbake igjen.

Torsdag var Hunden Lillie og jeg på bytur og møtte Karina på kafe. Vi skulle nemlig øve oss på samisk. Det gjorde vi også i hele to timer. Vi hadde det helt supert og var så lykkelige på Lykkelig dager i Storgata på Lillehammer. Dette hører jo med til sjeldenhetene når det gjelder meg. Jeg går jo sjelden eller aldri på kafé, nettopp fordi jeg sjelden eller aldri er i form til det. Men akkurat nå var jeg det. Også skulle vi jo prate samisk og jeg gledet meg jo til det.

Det så ut som Hunden Lillie også var i sitt ess akkurat denne dagen og dronningen hadde funnet sin trone. Hun hadde god utsikt over sitt kongerike, mens hennes undersåtter fortsatte sin trening på samisk. Vi øvde på akussativer og lokativer and you name it. Sitter det? Tja vi får se. En gang må det jo sitte i dette tåkehodet også. Men det hjelper og snakke. 2 timer /guekte tiibmu med samisk burde sitte.

Da vi anså oss ferdig kom Kai ruslende og Kai, Hunden Lillie (dronninga) og jeg ruslet videre bortover i byen. Jeg kjente jo at det svingte litt mer i hodet enn det hadde gjort før på dagen, men jeg er jo så vant til å ikke bry meg om slike ting. Vi hadde det jo så fint og sola skinte. Jeg tenkte at bare jeg kom meg hjem så skulle jeg hvile meg litt. Men så gikk vi jo forbi kinoen og der så vi jo at Amundsen gikk om kvelden og den hadde vi jo lyst til å se begge to, så vi bestilte billetter. Skal si jeg er framsynt. Krystallsyke og kino?? Det er noe som ikke går så bra sammen har jeg lært nå.

Dronninga var helt utslått etter samiskundervisning og kafebesøk, samt en runde i gågata med masse inntrykk. Hun lå slik resten av dagen og det var bare så vidt jeg fikk henne ut til å tisse og gjøre fra seg. Hun lå forresten slik i går også da jeg satt i hjørnet på sofaen.

Dronningen var like sliten som det jeg var her. Alt gikk altså trill rundt fredag for meg. Jeg har lært at krystallsyke og kino ikke hører sammen. Eller to ting på samme dag hører ikke sammen. To timer med samisk og kafébesøk sammen med Karina og dronninga holder. Så kan kinoen gjøres når krystallene har funnet plassen sin igjen. Jeg satt slik i hele går. Tror nesten ikke jeg rørte meg før jeg la meg. Joda, jeg ruslet litt rundt i mellom riene, men stort sett satt jeg slik med en bøtte på gulvet.

Dronninga var fortsatt sliten og lå sammenrullet i kurven sin. Hun begynner å bli gammel og akkurat nå er jeg veldig glad for at hun ikke krever så veldig mye fra meg. Hun er glad for at hun kan komme ut i hagen eller hundegården også vil hun bare inn igjen å legge seg i kurven sin.

Hvis vi skal gjøre noe ekstra i dag, så drar vi bare en tur til Vingrom til faren min, så kan dronninga få røre seg litt med prinsessa av Vingrom. Stella og Lillie de har det så fint sammen og vi kan sitte og slappe av med kaffe og ta oss en prat. Jeg må bare få meg en sjåfør, for jeg tror nok jeg er litt trafikk farlig akkurat nå.

Ha en god dag der ute, jeg skal ta det helt rolig.

Hva skal du gjøre i dag?


#flesthverdager #lørdag #blogg #nouw #nouwblogger #bloglovin #kronisksyk

Liker

Kommentarer

Mona Iren ,
Masse god bedring til deg. Du må nok bare ta det med ro til krystallene er på plass.
Jeg har laget meg en plan i dag. Men er ikke helt våken ennå. Så det må bli utover dagen en gang.
Ha en rolig og fin Lørdag 😊
monairens.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Så fint at du har laget en plan, jeg skal ta det med ro i stuen min 😊
nouw.com/toivosdatter
Aimaander
Aimaander,
Sender deg mange varme tanker Rita , med lindrende ønsker. Her blir det en tur ut med hundene, og håper solen titter frem igjen. Da blir det ut med kameraet og fange bilder av solnedgangen. stor klem til deg💗
nouw.com/aimaander
Toivosdatter
Toivosdatter,
Tusen takk skal du ha. Gleder meg til å se bildene dine. Du er så flink til å fange øyeblikkene.
nouw.com/toivosdatter
VeraLynn
VeraLynn,
God bedring, håper dagen din i dag blir bedre 😍 Hvilke planer har jeg selv? Ikke så mange, men jeg tenkte jeg skulle prøve å komme meg i butikken i dag. Har fortsatt feber og hoster, en uke etter at det startet, men helt klart bedre. Tror jeg lar det være med det. Forden hadde trengt en runde med såpe og vann, men det får vente kjenner jeg.
nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ha den så bra dag du kan 😊
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Jeg får virkelig gåsehud av å lese og jeg ønsker deg så mye god bedring 🧡
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Takk skal du ha vakre .)
nouw.com/toivosdatter
Nadixie
Nadixie,
Riktig god beddring kjære deg <3 <3 <3 Håper virkelig at du får en bedre dag i dag <3 😊 Disse kroniske sykdommene våre kan vi aldri stole på, for plutselig ødelegger de en dag.

Kjempefine og nydelige bilder, og bildene gjenspeiler opplevelsene dine 😊

Ta godt vare på deg selv <3 😊

Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

nouw.com/nadixie
Toivosdatter
Toivosdatter,
Takk kjære deg. Vi svimer rundt. Du har så rett de ødelegger plutselig en dag 😊
nouw.com/toivosdatter
frodith,
Håper du har kommet deg igjen 😊 Det hørtes jo litt hyggelig ut i starten av dagen 😊
frodtih.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det var kjempehyggelig på torsdagen og det må jo ikke glemmes 😊
nouw.com/toivosdatter