Det får vi ta for en god fisk da 🥵🤔

{Personlig}personlig, Kronisk syk

I dag har vi vært på et hyggelig Vikingmarked på Nes jernverk med omvisning på museet etter på. Jeg har ikke alltid med meg alle mine beviser og kort og det er ikke alltid lurt. Spesielt ikke i dag.

Grunnen til at jeg glemte kortene osv, var fordi vi aldri har betalt for inngangen på et Vikingmarked før, vi har alltid vært en del av det. Men det var vi altså ikke nå. Denne gangen var vi i «sivil» og jeg rett og slett tok ikke med vesken. Jeg spør damen om de har honnør pris. Hun ser inngående på meg og spør om jeg har et bevis for det. Noe som jeg sier at jeg har, men det er lagt igjen hjemme.

Damen ser på meg igjen og sier ja, ja jeg får ta det du sier for god fisk da. Jeg kjenner jeg begynner å koke innvendig, men klarer og svare henne så hyggelig jeg bare kan. «Ja det må du!!»


Jeg ble rasende og sa til min mann at ikke alle uføretrygdede sitter i Rullestol. Det rant ut av meg. Det er faktisk første gang noen har spurt meg om det kortet. Ikke en gang på toget ber de om bevis. De gangene det er blitt sjekket er når det har blitt storkontroll på trikken i Oslo.

Så husk det folkens lær dere normal høflighet. Det er ikke allting som synes utenpå. Ikke alle uføre sitter i rullestol og du møter dem for faen ikke med at man får ta det for god fisk

Bare et lite tips.


# personligblogg #kronisksyk

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Har man ikke en synlig sykdom må man alltid bevise at man er det 😳nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ja det er for jævlig 🤔nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Uff ja.. Tragisk 🤺💞nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Jeg er rasende og nå drikker jeg boblernouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Toivosdatter
Toivosdatter,
I’ll do thatnouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229