Det er Fræddan igjen ! God morgen !

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

God morgen på fræddan. Her på Myken er det 1 varmegrad og nesten ikke noe vind i dag. Det er som om det er påske. I går kunne jeg gå ut uten jakke, lue og votter. Fantastisk.

God morgen på fræddan. Hera og jeg er allerde ferdig med morgenturen. Hun var klar klokka 0600. Klarte å få dratt det ut til klokka kvart over seks. Det er jo ikke noe rart hun er klar så tidlig når jeg går og legger meg rett etter kveldsbåten har vært her. Det blir mange timer i senga. Vi koser oss når vi rusler rundt om morgenen. Det er bare oss to og fuglene som er våkne. Det er deilig å rusle rundt på øya å høre fuglene som skvaldrer i det fjerne, betrakter ørnene og den nydelige naturen.

Træna er godt synlig i dag i soloppgangen og det er utrolig at et slik fjellformasjon kan bare reise seg midt i havet. Helgelandkysten er bare helt utrolig og disse øyene er nydelige. Hera og jeg rusler rundt på øya her tidlig på morgenen og vi koser oss noe helt fantastisk. I går var det så deilig og Hera satt ute på trappa på butikken og koste seg i solen :) Vi ruslet forbi busstopp skiltet og kjenner på at det skal bli godt at snøen snart forsvinner og asfalten (joda de har asfaltveg) snart kommer frem igjen.

I dag tar vi oss god tid, siden hun var så tidlig våken, har vi jo ikke dårlig tid. Vi kan faktisk rusle innom alle husene før vi tusler hjem igjen og drikker kaffe. I dag blir det nok mer enn en kopp med kaffe, for i dag er jeg skrekkelig trett. Har nok hatt en veldig dårlig natt. Mye våken pga smerter, men det gjør i grunnen ingen ting, sove kan jeg gjøre senere i dag.

Myken "byen" klokken kvart over seks i dag på fræddan. Det er ikke så aller verst vær. Nå titter solen frem og husene er i ferd med å våkne til liv. Noen stede finner vi ting som har sett sine beste år, men de har fortsatt sin sjarm.

Gamle båter som ligger med buken opp, de har nok sett sine beste dager, men det ble et flott bilde.


#flesthverdager #blogg #personlig #personligblogg #nouw #nouwbloggere #myken #bloglovin #bloglife #livet

Liker

Kommentarer