Det er bra det ikke er noe alvorlig !!!

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

Jeg er lagt inn på nevrologisk. Det utredes fortsatt for blødning og det er tatt CT , men jeg kan nok være med og være doktorcancantiolcantiane, for jeg kan løfte, smile, prate. Men jeg fikk utslag på krystallsyke på høyre side.

Krystallsyken er ikke noe alvorlig. Men jeg har aldri følt meg så hjelpeløs i hele mitt liv som jeg følte meg i dag. Jeg satt mitt i trappa og skulle ned i kjelleren med tøyet som jeg hadde gjort meg ut i da jeg våknet. Jeg satt midt i trappa og tviholdt meg i rekkverket og kastet opp fordi alt gikk trill rundt. Det skjedde altså en kjedereaksjon. Jeg var så svimmel at jeg ble så kvalm at jeg kastet opp, når jeg ble kvalm fikk jeg en skikkelig rar hodepine, det var en migrene som jeg ikke kjente igjen og jeg fikk et kjempehøyt blodtrykk av smertene i hodet.

Da de fortalte meg at jeg hadde utslag på dette av krystallsyken på høyre side, så sa de også at dette ikke var farlig, men jeg begynte å gråte. Jeg vet dette ikke er farlig, men jeg har ikke energi til å få dette opp på alt det andre jeg har. Jeg har en søster som har denne driten her og det har blitt kronisk for henne. Det betyr selvfølgelig ikke at det blir det for meg., men jeg sliter så mye med så mye annet.

Jeg er så glad for at Hanne Kristin Rohde har fortalt om sin opplevelse av Krystallsyken. Det er viktig at mennesker forteller om dette.#krystallsyken #blogg #bloglovin #personligblogg #personlig #nouw #nouwblogger #flesthverdager

Liker

Kommentarer

Mona Iren ,
Uff
Dette var ikke bra. Jeg har hørt om krystallsyken. En svoger av meg fikk det i fjor sommer. Han er heldigvis blitt veldig bra igjen. Han fikk god hjelp raskt.
Ønsker deg masse god betding🌷🌷
monairens.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Takk skal du ha 😊
nouw.com/toivosdatter
frodith,
Man kjenner selv på hva man føler er alvorlig også. Det høres jo helt jævlig ut. Jeg var bare glad når du skrev om det i går at det ikke hørtes ut som noe dødelig eller noe. Men dette er absolutt alvorlig nok for den det gjelder. Jeg har et syndrom med gjentakende hjernehinnebetennelse. Ikke så alvorlig mener jeg selv, men jævlig vondt når det står på.
frodith.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Det er det som er greia, det er helt jævlig når det står på. Og når man har mange nok greier fra før, så blir det veldig energitappende. Jeg har langt alvorligere sykdommer enn dette som jeg overhode ikke ofrer en tanke i hverdagen, den kan jeg faktisk dø av hvis jeg ikke får medisin under anfall. Men dette er slitsomt og plagsomt og tapper meg for energi. Energi som jeg da ikke har fra før og det er helt jævlig når det står på 😟
nouw.com/toivosdatter
HeidiElise,
Huff, det var ingen god beskjed å få ,men godt de fant ut hva det var. Masse god bedring til deg! God klem ❤
hverdagenformeg.wordpress.com
Toivosdatter
Toivosdatter,
Takk skal du ha <3
nouw.com/toivosdatter
Cecilie kristiansen,
Dette hørtes virkelig grusomt ut. Du skal nå få alt du. Håper virkelig at du ikke blir kjempe plaget med dette også. Du har liksom nok du <3 Stor god bedrings klem fra meg <3
naturogfhoto.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Tusen takk skal du ha. Jeg håper jeg får det til å gå lett over
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Uff.. Mange tanker og klemmer fra meg ❤️
nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
tusen takk vakre deg 😊
nouw.com/toivosdatter