Det blir skjærgårspåske

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Livet

I dag starter påsketuren for oss. Jeg gleder meg og det skal bli fint å få noen dager i skjærgården på sørlandet. Jeg sliter med denne kroppen for tiden. Det er skifte til en nŧ årstid og kroppen min liker ikke skifter. Det positive er at det snurrer ikke så mye.

Vi har pakket bilen og reiser sørover til skjærgården denne påsken. Jeg synes i grunnen det er greit. Blåtur med en kropp som ikke liker seg er ikke noe greit. Spesielt når ikke når alt jeg spiser bare renner rett igjennom meg som vann. Kroppen min liker seg ikke noe spesielt for tiden. Det er jo skifte til en annen årstid og den verker som besatt. Jeg personlig elsker årstiden, men kroppen min er ikke med på det. Så jeg våkner veldig tidlig av at kroppen min rett og slett vekker meg med verking i leddene og med nervesmerter. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, så da er det bare å stå opp og gå, eller sitte i sofaen å røre på beina og vri hender. Vi har mange diskusjoner for tiden jeg og kroppen min, men den hører ikke på meg. Jeg sier for eksempel at nå må den roe seg, for det er en fantastisk årstid vi har nå, men neida, ingen respons.

Litt utpå dagen kan vi sette oss ut på verandaen, for Kai har satt opp glass på sørveggen, da kommer det ikke så mye trekk. Det er så godt og varmt, Blir sikkert drivhus der i sommer, men nå er det virkelig nydelig. Vi kan bruke dette uterommet mye lenger utover høsten og starte mye tidligere. Jeg trenger den varmen som sola gir meg og ikke gå slik å fryse innvendig. Så nå håper jeg jo at vi kan få fine dager i skjærgården.

Jeg skjønner noen ganger ikke helt hva jeg skal gjøre med disse smertene, smertestillende virker bare en liten stund og jeg blir sprø. Det er som tannverk i leddene og kniver som skjærer i nervene. Huden brenner bare jeg har klær på, så jeg må passe på å ha myke klær på mot huden. ikke noe greit dette akkurat nå. Men det blir bedre når snøen forsvinner og vi slipper disse store temperatursvingninger fra dag og natt.

Håper du har en fin tid nå og du liker deg i påsken.


#påske #blogg #personlig #flesthverdager #bloglovin #livet #kronisksyk #nouw #nouwblogger


Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Godt at noen ting er bedre med kroppen din 🥰 Jeg kan skrive under på at temperaturen blir høy på sommeren med glass på balkong eller terrasse. Kos dere masse i skjærgården, og ønsker dere en fin Påske 🐣
nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Tusen takk flotte damen🥰
nouw.com/toivosdatter