Det å luke ut sjeletyvene i livet sitt !

Jeg holder på stadig vekk og luker ut mennesker fra livet mitt. Jeg kaller dem for sjeletyver. Det er mennesker som gir meg stress og som rett og slett gjør meg syk. Det som er litt trist er at noen ganger er dette mennesker som jeg har stilt mye opp for gjennom tiden og det sårer meg ganske mye. Jeg er ganske fornøyd når jeg har gjort den jobben, men noen klarer å "huke" meg inn igjen gang på gang. "Nå har jeg forandret meg", sier de. JAH, jammen sa jeg det.

Min mann pleier å si at jeg tiltrekkes disse menneskene, eller motsatt. Velg hva du vil. Jeg vet ikke helt hva som er riktig, men jeg prøver å se det gode i alle mennesker..

Jeg vet i alle fall at vennskap skal være gjensidig. Både til sorg og glede. Man skal hjelpe begge veier og dialogen skal være begge veger. Nå tenker jeg at jeg holder meg her jeg er og ikke går på den; jammen jeg har forandret meg for n´te gang. Man får velge sine kamper tenker jeg og trekker meg stille bort.....

#blogg #blogginlägg #bloglovin #nouwbloggare #nouwblogger #flesthverdager #Sjeletyv #life #livet

Liker

Kommentarer

Ketoglede
Ketoglede,
Jeg er så enig med deg. Bli kvitt de menneskene som bare suger energien din og tar og tar. Jeg hadde en opprydding som duhar nå noen år tilbake og det er litt leit når det står på men du føler det så godt etterpå. Vi har jo bare 24 timer i døgnet, så burde man ikke bruke den tiden på de man er glad i, som stiller opp for deg når du trenger noe.
nouw.com/ketoglede
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ja og Amen for denne 😃
nouw.com/toivosdatter