Dagen jeg får kaffen i vrangstrupen.Voksne mobber unge for sitt miljøengasjement !!

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

Jeg leser i dagbladet i dagbladet i dag at folk raser mot klimastreikende ungdom. Noe som er ganske underlig synes jeg. Jeg er enig med Hulda Holtvedt at det er synd hvis vi skal lage en høy terskel for at ungdom skal få ytre sin mening i klima spørsmål. Er det ikke det vi nettopp vil, å bevisstgjøre ungdommen vår?

God morgen på søndagen godtfolk. Jeg våkner til stormen her på eventyrøya mi Myken. Jeg sitter med kaffekoppen, hører på stormen uler ute og leser Dagbladet. Så blir jeg jo helt målløs. Voksne mennesker harselerer og latterliggjør de unges engasjement i miljøkampen. Hva pokker er dette da? Skal vi lage høye terskler for at våre fine ungdommer viser politisk engasjement? Blir porten smal og døren lav nå.

Da Holtveit ba ungdommen vise fingeren til fraværsregelen for å være med å streike for miljøet så rant det inn med ubekvemsord og hets fra voksne mennesker til ungdomspolitikeren. Bl.a det i som står i uthevet tekst nedenfor: "Lås deg inn på mentallsykehus, Fy faan for ei kråke, Hvor har den jenta blitt hjernevaska? Måtte ingen av mine barn bli som henne".

Jeg undrer meg hva det er som får voksne mennesker til å uttale seg slik. Dette er ikke de groveste kommentarene som ble skrevet.

Mange av disse unge miljøforkjemperne blir oppfordret til å ta sitt eget liv. Man skal som voksen politiker være tykkhudet, og når man i tillegg er ungdom og får slike meldinger i fra voksne, da vet ikke jeg hvor verden går.

Jeg trodde vi skulle oppfordre våre unge til å bli selvstendige. Til å gå ut i den store verden og kjempe for en god sak og ha egne meninger og bli bevisste? Eller er jeg helt på jordet?

Hva mener du om saken?

Les saken i Dagbladet her

#miljø #politikk #mobbing #blogg #personlig #personligblogg #Bloglovin #livet #flesthverdager #nouw #nouwblogger

Liker

Kommentarer

frodith
frodith,
Jeg synes det er bra at ungdommene har begynt å engasjere seg. Uansett tidspunkt de gjør det på. Det er jo mange måter å engasjere seg på, men må vel til litt demoer nå først. Galskap at voksne folk er så umodne..frodtih.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Helt galskap at voksne viser seg fra en slik umoden side. Lurer på hva de forteller sine barn om mobbingnouw.com/toivosdatter
tonevinningland
tonevinningland,
Arrrgggg 😡😡blir forbanna på sånt eg altså! Voksne mennesker ! Hufffnouw.com/tonevinningland
Toivosdatter
Toivosdatter,
ja, man kan jo bli forbannet 😟nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229