Buorre iđit, dat lea mánnodat. God morgen, det er mandag!

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Husflid/håndtverk

Helgen er over og mandagen er her igjen. Jeg har hatt en dag fri fra butikken og jeg må si at det har vært godt. Det var en fin søndag og jeg slappet godt av. Det var fint med en fridag. Vi koser oss godt, og selv om jeg storkoser meg i butikken, så trenger denne kroppen også mye hvile.

Så i går ble dagen startet virkelig sent. Det er lenge siden jeg har sovet så lenge, jeg tror jeg sov til klokka var 0930. Hera klarer på en underlig måte å lure seg opp i senga når jeg sover. Hun gjør det så fort Kai har stått opp, eller før han kommer å legger seg. Etter vi stod opp i går og kom oss i klærne var det bare å komme seg ut i finværet. Det var en fantastisk dag. Litt vind var det jo, men det er det jo nesten alltid her ute.

Vi trenger jo ikke noen vimpel for å se hvor mye det blåser når vi har Hera. Det er fornøyelig å se på henne og det er som om hun elsker denne vinden. Hun elsker jo å løpe i den. Det er som om hun jager den.

Disse to her er kule å være sammen med. Her er ofte på jakt på vånd. Vånd er en nær slektning av jordrotten. Her på øya kryr det av dem og Hera elsker å jakte på dem, hun hører dem under snøen.

I dag er det hverdag igjen og det er butikk igjen. Jeg tenker at jeg er kjempeglad for at jeg er vikar nå når det er få mennesker på øya og ikke når det er sommer og høysessong. For da er det virkelig mange mennesker som er her. Husene er fulle og det er mange turister her. Det ligger mange båter ved gjestekaien og det er fulle hus ved utleieplassene, da er det ikke noe særlig å være butikkdame tror jeg. I alle fall ikke vikardame. Jeg er jo glad å være det nå og få meg denne erfaringen, for jeg er så glad for å kjenne på dette. Jeg visste jo at jeg ville klare det, for jeg er av den oppfattelsen at man kan klare det som man setter seg i hodet og jeg kjente at formen var så på plass at det ville gå. 4 timer om dagen er slik som jeg klarte og hvile kunne jeg gjøre etterpå.

Dagen i dag startet jo klokken 0700 for frk Hera var klar til å starte dagen. Hun er jo klar når vi er klare. I dag er det nesten vindstille ute og vi startet dagen med en times tur ute og det var en deilig start på morgenen.

Vi gikk til nordløkta og vi ser Træna som reiser seg i bakgrunnen. Helt fantastisk. Bak det blå huset midt i bildet ser dere Fjøsen (hvitt), det er huset som vi bor i. på bildet nedenfor er Kai ved siden av Fjøsen "huset Vårt", og ingangen til urtestua.

#myken #personligblogg #personlig #blogg #nouw #nouwblogger #flesthverdager #vinter #hund #hundliv

Liker

Kommentarer

frodith
frodith,
Hvor lenge har du bodd der du bor nå? 😊 Spennende sted , sikkert flott i turistsesongen også 😊 I dag fant jeg deg ikke på Bloglovin..frodtih.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Hei frodiht nå i denne omgang har jeg vært her siden 1. Mars og har tenkt å bli til slutten av mnd. Kanskje jeg blogger for lite for tiden 🥰 Jeg er for sliten for tiden, siden jeg jobber litt 💌nouw.com/toivosdatter
hmls
hmls,
fine bilde <3nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229