Aktiv formiddag og siste dag med Dronninga

{Personlig}personlig, flesthverdager, Livet

En fantastisk formiddag sammen med Dronninga. Vi har vært et par dager ute i hagen. Jeg har skrapt mur og hun har jaget skjærer. Det er siste dag sammen. I morgen flytter hun sammen med matmor igjen. Det blir hun nok veldig glad for, mens det nok blir stusselig for meg..

Vi har hatt en aktiv formiddag Dronninga og jeg. Det er jo slik det blir når man står opp klokken halv seks om morgenen. Det var en deilig morgen. Rart hvordan man setter pris på det stille rommet. Jeg er i utgangspunktet utrolig sosial og før var jeg allergisk mot å være alene, mens jeg nå er helt avhengig av å ha disse rommene hvor jeg må ha ro og stillhet. Det er påske og tid til ettertanke, jeg bruker ikke bare påsken til ettertanke, jeg bruker stort sett hver dag til ettertanke og meditasjon. Jeg er åndelig anlagt og går sjamanvegen, som er en spirituell og en åndelig praksis og jeg er nært knyttet til naturen. Naturen gir meg ro og jeg får rotet meg godt der, jeg får landet fra stress og uro. Jeg får luft. Sjøen og vann gir meg også fred, sjelefred. Vannet er mitt element og 

Nå har vi tatt oss en pause og vi sitter på verandaen og slapper av. Dronninga er jo dronning av "berjet" tror hun og det kommer nok til og bli rart for henne når hun ikke kommer til å ha en slik trone å stå å speide utover et rike med en slik utsikt. Naboene kommer nok til å synes at det er godt at bjeffingen blir borte. For det første hun gjør om morgenene er å gå ut og bjeffer ut i ingenting for å si i fra at "nå er jeg altså våken, bare så dere vet det."

Muren den kommer seg den også. Det kjennes på skulderen. Virkelig. Denne har jeg skrapt og pirket på. Det er godt og få gjort det, for det begynte å vokse gress inne i muren. Når muren detter ned bare man pirker borti i den, så er det på tide at man gjør noe med den. I mens jeg har holdt på med dette i dag, har Dronningen vært opptatt med å grave ned foret sitt alle steder i hagen. Jeg kastet litt for på plenen og tenkte at hun kunne være litt opptatt med å snuse det opp og spise det, men i stede for å spise det fant hun ut at hun skulle lage lager alle steder i hagen.

På bildet ovenfor har hun funnet et sted hvor skjærene ikke klarer å finne opplaget hennes. Hun har holdt på å jage disse skjærene bort fra vinter opplaget sitt og hatt det veldig travel. Dronningen fant ut at hun måtte spise noe av det hun prøvde å gjemme. Jeg må le, hun har i alle fall fått trimmet seg skikkelig.

Matmoren har kommet og Dronningen er såre fornøyd. Det blir rart å skille seg av med henne, men hun hører hjemme hos andre. Jeg har gjort jobben min og vært "tante". Vi drar snart ned til Oslo og skal være hos våre barnebarn noen dager og det blir veldig hyggelig, men før det kommer påsken og vi kommer nok til å dra noen dager bort tenker jeg.

Så tenker jeg at jeg kanskje kommer til å gjøre noe som jeg ikke har gjort før, gjør jeg det så trekker jeg Pippi frem. Jeg liker Pippi uttrykkene. Spesielt uttrykket "det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg sikkert klare!" Det banker jeg alltid inn i hodet til barnebarna mine. Vi klarer det helt sikkert selv om vi aldri har gjort det før.

Ha en fortryllende lørdagskveld der ute :)

#lørdagskveld #pippi #blogg #personlig #nouw #nouwblogger #livet #påske #helg #flesthverdager

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Dronninga 😍 Og jeg er også veldig glad i Pippi sitater 🤗🙌 Håper kvelden er god. Klem fra Danmark
nouw.com/norsketankeridanmark