Stråket. Den veckolånga förfesten innan östersunds enda höjdpunkt, Yran. Vi i Thai och gänget var såklart på plats iallafall en av kvällarna av stråket. Jag (Analy) och Olof inledde kvällen med varsin finfin pizza på cuprum där sedan Hööken mötte upp oss för att vi sedan skulle vandra vidare mot Olofs place och vårt uppfriskande berusningsmedel. Innan vi ens hade hunnit lämna lokalen så stod där våran sedan länge borttappade vän Ek, och med honom sin kompanJON. Vi begav oss hela gänget till lyan för att hämta våra grejer och sedan ge oss av till förfesten på körfältet. Där möttes vi upp av inte tjugo utan trettio salongsberusade individer på toppen av en kulle. Kvällen rullade på med brännboll, förtäring av alkohol och mycket fina och trevliga människor. När klockan började närma sig småtimmarna gick vi ner mot stråket, vi hade då tappat våran kompanJON så vi kompenserade detta med att plocka upp ca 5 stycken till. Vad hände då med dessa 5 nya människor när vi anlänt till stråket? Jo dom försvann men då hittade vi tack och lov kompanJON. Dock så tappade vi vid denna tidpunkt bort Hööken, vi har för övrigt inte sett eller hört något från henne sedan dess. Så iochmed detta inlägg gör vi också en snabb efterlysning, om du ser detta fru höök, skicka att meddelande iform av rök! Så där satt vi, fyra stycken ungdomar ensamma och utblottade till världen, men tvi vad kul vi hade! Men nu får det vara nog för Olof är hungrig, så mot bishops där vi inleder helgen med fredags-burgaren!

/Analy

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet en såndär utekväll då man bara känner att livet är bekymmerslöst och man är typ hög på livet?
Vi vet. Vi upplevde en sån perfekt kväll i lördags. Den var helt enkelt... Ja den var obeskrivligt jävla bra!
En såndär mysig och makalöst trevlig kökshängs-förfest hade vi i lyan i stan(Olof). 7 st var vi, och vi kollade ut genom de smutsiga stadsfönstren och insåg hur tokigt det var att sitta inne när det var så ypperligt väder. Så vi bestämde oss för att gå till österängparken och möta upp nästa partycrew.
Väl framme var stämningen på topp! Det kom fler folk som joinade och tillslut satt vi där, ca 15 st kända, okända, glada och salongsberusade individer, och hade det hur trevligt som helst.
Klockan tickade på lagom fort och vi drog oss in mot stadskärnan lagom berusade i lagom takt.
började med ett fint stopp på teaterträdgården och påväg därifrån stötte vi på en äldre man (kanske inte i sina bästa år) bärandes på en gitarr och en hel kappsäck full med livshändelser och såntdärnt ni vet. Alkoholens påverkan på sentimentaliteten bidrog nog till att vi satte oss på första bästa trappa och lyssnade till den här mannens tolkning av en av de sorgligaste låtarna evaah. ( enligt honom).
Vi delade upp oss, några gick på bishops och några på jane doe. Själv kan jag(Olof) inte stå för stämningen osv på jane doe, men på bishops var det ännu e trevlig och perfekt stund med en stämning utan dess like.
Satt kvar till stängningsdags och senare väntades nattmat ofc.
That moment, that nattmat. Gueh va kuel!
Vi satt där, utanför donken, på en trappa, och väntade på Tobbe. 15-20 minuter senare kom han bärandes på en påse med enbart 39 cheeseburgare. No biggie. #standard.
Vi gick hemåt och fann resten av gänget med den här mannen, ni vet, han som inte var i sina bästa år, på en bänk Mitt i stan. Folk samlades och började sjunga tillsammans.
Det var häftigt, det var obeskrivligt, den känslan, den stämningen. Tänk dig: du står där och ba suger in allt, 20-30 kärleksfulla och glada människor som skrattar, ler och sjunger "country road take me Home" och andra godingar. De flesta med en gratis cheese i handen. Det var coolt. Sen kom såklart Aina och förstörde allt med resonemanget att "-Det bor folk här!" Guran och folket förflyttades till busstorget där allsången fortsatte ända inpå morgonen.
Det mina vänner, det vill man gärna uppleva!

//Olof


Likes

Comments

Alanya 2013.

Grunden.

Le beginning.

Vi visste det inte innan, men denna resa skulle förändra våra miserabla liv till det bättre. För vad gjorde vi egentligen innan ToG? Det är en fråga som vi ofta ställer varandra och oss själva.

Man skulle kunna tro att resan till Alanya var baserad på att få förtära alkohol tills vi stupade, vilket det ioförsig också handlade om, men det blev ack så mycket mer än så! Med risk för att låta som värsta swingersklubben måste vi säga att det blev en jävligt intim resa. Redan Innan vi satte oss på flyget stod vi varandra nära, men på nått vänster (vi blev nog jetlagade) lyckades vi faktiskt komma varandra närmre än vad någon av oss kunnat tro. Efter några dagar var vi mer eller mindre i varandra ( och vissa var faktiskt i varandra,bokstavligen). Dock så lämnar vi alla snuskiga detaljer osagda, det som händer i Alanya stannar i Alanya! Fast några fabulösa minnen kan vi ju dela med oss av, det är ju trots allt tbt, och vad vore det här inlägget utan graciösa tillbakablickar.

Där stog vi, 9 st vilsna ungdomar i våra bästa år, blickande ut över det relativt okända samhället och med Turkiets svar på breezers i handen. Vi ställde oss frågan: vad gör vi nu? Svaret vet ni redan, det blev en vecka av alkohol,sol,kärlek och en hel del minnesluckor. Att vi ens minns så mycket att vi har något att skriva om är en framstående prestation. Vi kom, vi söp, vi segrade! Faktum är att vi fullkomligt ägde dem streets, vi ägde dem vattenpipor, vi ägde dat hästkuk.. Ja vi ägde helt enkelt hela jävla orten.

En ToG:are blev utsatt för diskretaste rånet i världshistorien, en annan blev utsatt för en dubbelmoraliskt homofob, en tredje försökte sig på springnota (note to readers, springnota actually means SPRING), en fjärde kände för att skrämma livet ur en femte, en sjätte lemlästade en valross och sov på balkongen, en åttonde låste vi in på rummet för dennes eget bästa( ordentlig fylla, note to future, inte alls så uppskattat), en nionde hade den bästa veckan i hela dennes liv. 

Det var en resa fylld av skratt, tårar, kärlek, själasamtal, tokigheter och ännu mer skratt. Jag tror vi (olof&Analy) refererar till alla när vi skriver att det var en helt fantastisk vecka! Vi satte ribban högt, men är det något vi är bra på så är det att överraska, så liknade resa blir av inom en snar framtid! Vi åkte som ett kompisgäng men kom hem som en familj, präglade på varandra. Sånahär Underbara människor växer inte på träd. (inte buskar heller) att vi lyckats hitta så många av dem är makalöst! Kärlek till bunten!

//Olof&Analy

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, så here you go!

Likes

Comments

Vi drog till åre. Japp, det gjorde vi. Hittade en fräsch lägenhet med fabulös utsikt över åresjön gjorde vi också, och mysigt var det! Anlände på kvällskvisten och tände grillen dirr. Glenn-mattias fick bli grillmästare, det blev burgarfredag (smakade som en wagneropera i munnen) med middag på altan i solnedgången. Jävligt erotiskt om du frågar mig (olof).
Mysigt var det också, hade det inte varit för alla mygg och knott och shengelmyn så hade vi nog suttit kvar där än och filosoferat. Men eftersom vi inte riktigt kände för att bli lemlästade innan vi fyllt 25, så gick vi in och begravde vi oss i två råmjuka soffor. Och där satt vi, En olof, en Analy, en Glenn-Mattias, en Fish och en halv bebis, och pratade om allt mellan himmel och jord, ända inpå småtimmarna. Jag blir lite avundsjuk på oss ibland. även fast vi kanske verkar vara en bunt mongoloider utan framtid och hjärnceller, (Jag klandrar inte er som tror det) Så har vi faktiskt förmågan att sätta oss ner och vara det där sentimentala gänget som kan vara seriöst i några timmar och stöttande när det behövs. Guld värt!
Vi somnade tillsist och vaknade till en sån där superfin dag. En sån dag man vill ställa sig på en stubbe och sjunga Teddans hit "ååh, vilken härlig dag" för halva befolkningen.
Vi åt en lyxig frukost, städade ihop och drog oss in mot byn, hittade en strand, badade och åt glass. Vi blev nöjda och åkte hem.
Det blev en fin liten miniweekend med mycket skratt, Den tackar vi för :)
//Olof


Likes

Comments

Att vara spontana är vi bra på, att planera...well not so much. Ikväll lyckades vi dra ihop en kubbkväll i den sköna sommarvärmen och då sommarvärme är ett väldigt sällsynt fenomen här i Jämtland så gäller det ju att passa på! Vi blev halva gänget och körde i grundskolans anda tjejerna mot killarna. Ikväll fick (tyvärr) killarna strö på sitt ego lite extra då dom vann flest gånger men det blev en extremt lyckad kväll ändå. Som dom livsnjutarna vi är så avslutade vi kvällen på Max med milkshakes och annat gott. Man lever ju bara en gång, har jag hört iallafall!

//Analy

Likes

Comments

Ibland tar vi faktiskt det där stora steget och lämnar betongdjungeln vi kallar Östersund, och den här gången var det Ås som blev utsatt. Det va grymt. Trevliga människor, skön stämning, fint väder, kall dricka och dom lyxiga hamburgarna...ord kan inte beskriva Filles hamburgare! Han vet verkligen vad han håller på med om man säger så. Alla fester har ju en sån där person som blir festens höjdpunkt, den alla minns, partyts kung/drottning, den alla ville hänga med, i det här fallet var denna person en hund. Men inte vilken jycke som helst utan en riktig lyxig liten lurv. Benny!!...eller penny, namnet är inte viktigt. Sötaste lilla partypinglan. Hon är bjuden på alla våra fester framöver. Att vi älskar att festa är direkt ingen hemlighet och ju mer vi spårar desto roligare har vi. Allt var rätt lugnt tills vinet kom fram. Jag och Olof satt och sjöng (läs:skrek) i soffan till massa fabulösa låtar och att människor som inte riktigt känner oss kollar lite konstigt är kanske inte så jäkla konstigt. Men no shame! Sånt kan man göra senare. Vi har kul och vill folk kolla, låt dom! Matte, Fille och två till som jag inte har någon aning om vilka det var körde lite fylle-skateboarding. Det kändes ju säkert. Alla överlevde iallafall. Tror jag. Nämen det var en riktigt bra kväll skulle jag vilja påstå, och jag tror dom andra håller med!

// Analy

       Likes

Comments

I Lördags tog vi och firade Dennis och MalinOlof som fyllde hela 20 och 21 år. 
Blev en fin middag på Captain Cook sedan blev det en sväng hem till Malin där vi förtärde lite mer alkohol och sedan drog vi iväg till Teaterträdgården där vi satt och surrade lite, drog vidare mot Marité men då det var 21 års gräns så kom 1 av oss inte in så drog en sväng till Cuprum med massor av schlager och Nostalgi musik. En riktigt trevlig kväll var det.

Likes

Comments