finns det något bättre än att krypa ner i soffan med en mysig filt och en stor kopp varm choklad nu när höstmörkret sakta men säkert börja komma?. Mitt svar är nej. Muggarna på bilderna är mina absoluta favoriter och kommer från indiska och kostar 129 kr styck, ett kap enligt mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Foto: Simon Donini

Under septembermånad såldes Sveriges minsta lägenhet på 10 kvm. Den nyrenoverade pärlan är belägen i vackra vasastan, Stockholm. Trots sin storlek rymmer lägenheten hall, kokvrå, vardagsrum, sovloft och badrum. De flesta hade nog nonchalerat lägenheten direkt med tanke på dess storlek, men det är enligt mig det fina.

Vad denna lägenhet visar är att det inte är storleken som gör det till ett hem, utan att det är vad man gör med varje kvadratmeter som förvandlar ett rum till ett hem!

Likes

Comments

Att inreda ett hem är inte alltid en dans på rosor. Man vill göra det personligt samtidigt som man vill ha det stilfullt och praktiskt. Det är här sittpuffen kommer in i bilden. Den lilla men eleganta puffen har många användningsområden och platsar i nästan alla rum i hemmet. De fungerar lika bra i sovrummet som sängbord som en sittplats i hallen.

Likes

Comments