Header

Livet, Tankar

Det nya året kom med besked. Ett år som jag tänkte skulle börja så bra blev istället kaos och upp och ner, nästan direkt. Min positiva syn på tillvaron som jag byggt upp för mig själv, kantades snabbt av oro och rädsla för vad som komma skall. Daisy blev sjuk och alla frågetecken hur allt skulle gå avlöste varandra. Som tur var kom vi hem från veterinären allihopa även dessa gånger men man får sig en tankeställare att livet bara är till låns och att man ska ta vara på varandra så mycket man kan innan det är försent.

Skolan kändes extra tung och första U:et kom även nu. På ett sätt var det skönt men även ganska tungt för självkänslan som redan innan inte kändes 100 %.

Efter det kom det fler sjukdomsbesked och personer i min närhet som inte heller mådde helt 100. Vilket gjorde att hjärnkontoret återigen fick sig en tankeställare om livets alla stora frågor.

Men IDAG vänder det. Idag är dagen då jag beslutar att vända mitt negativa synsätt. Det är lätt att skylla på andra och på vad de gör och hur de är. Men idag börjar jag med mig. Jag kommer kanske inte vara en solstråle varje dag men jag ska försöka. Med ett positivt tankesätt kommer man långt!

Min klippa i stormen är ändå min underbara pojkvän som stöttar och pushar mig i rätt riktning.
Han får mig skratta även i jobbiga stunder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet

Hejdå 2016 och välkommen 2017.

Vi spenderade kvällen i Tallboda med våra fina vänner för att fira Jocke som fyllde 25. En underbar kväll med mycket dans, skratt & väldigt god mat.

Nu ser jag fram emot att se vad 2017 har att erbjuda. Mitt nyårslöfte till mig själv i år är att prioritera mig själv med allt vad det innebär. Jag tror starkt på detta året och på mig själv!

Likes

Comments

Viktigt att påminna sig själv med jämna mellanrum.


Källa: Instagram & Pintrest

Likes

Comments

Här framför datorn har jag suttit hela dagen och stirrat ner ett tomt dokument. Vi har en inlämning till på fredag som jag mer än gärna hade blivit av med idag. Men "arga leken" mellan mig och dokumentet har varit ett faktum vilket innebär att jag inte är klar ännu.

Dock har jag kommit underfund med en sak med mig själv. Jag tror min hjärna, på något konstigt sätt, fungerar bättre på kvällen än på dagen (alltid trott tvärtom). Men efter klockan 21:00 idag släppte spärren och jag har tro det eller ej kommit en bit på vägen och känner att jag nu har flow. Ögonlocken börjar dock bli tunga och vetskapen om att man ska upp tidigt imorgon gör att man gärna vill lägga ner skrivandet. Men tänk om all min kunskap blir som bortblåst då och försvinner i tomma intet?

Beslutsångest - sova eller icke sova det är frågan!

Likes

Comments

Musik

"... Jag tror man kan kalla det gryning" - eller Håkan Hellström. Håkan lyste upp hela SAAB Arena och hela Linköping med sin närvaro i fredags! Konserten var helt magisk och helt klart en av de bästa jag varit på. Det var sådant drag i arenan att man vid vissa tillfällen frågade sig om taket skulle lyfta. Han vet hur man sätter upp en show, det är ju känt sedan innan.

Det var med lätta och lyckliga steg jag skuttade hem den kvällen. Efter en tuff vecka med extremt lite sömn var en dos av Håkan precis vad jag behövde. Nu är det bara räkna ner dagarna tills vi står där på Ullevi nästa år och får njuta av Sveriges starkaste lysande stjärna igen.

Likes

Comments

Musik

Ikväll smäller det! Som jag längtat! Håkan Hellström i Saab Arena.

Ingen tvekan om att denna mannen kommer ta oss till kärlek ikväll!

Likes

Comments

Läsa, skriva, läsa, skriva, riva bort anteckningsbladet, tänka, skriva, läsa, skriva, riva bort anteckningsbladet, börja om igen, läsa, skriva, läsa, skriva.'

Välkommen till tjejen som gör allt i sista minuten även när hon tror att hon är ute i god tid. För även att jag läste ut boken tidigare i veckan sitter jag nu här i det sista och tänker om och läser om och om igen. För vilken nytta? Ingen antagligen. Varför inte bara lite på sin första instinkt och bara köra på den? Blir så osäker på att göra fel, hatar att göra fel. Har mitt första examinerade seminarium imorgon och jag har lite småpanik, precis som varje gång jag gör något nytt. Dags att ta ett djupt andetag och fokusera på det positiva!

Dagen i övrigt har varit superb! Började med en blåsig cykeltur i halvstormen på väg till jobbet. Jobbade några timmar innan det var dags att åka hem och ta tag i plugget (så varför sitter jag nu här egentligen?!) och sedan mötte jag upp Tina & Hugo för en promenad - vi köpte med oss gofika hem som vi njöt av framför Viaplays brasmys och tända ljus! Kunde ju inte bli bättre!

Likes

Comments

1000 år sedan jag bloggade. Men nu kör vi! Nytt liv. Ny blogg. Nya möjligheter. Det kan ju inte bli bättre, eller?

Kör i vind!


Likes

Comments