​En hel del saker händer när man växer upp.

Man lär sig ta hand om sig själv och lösa sina egna problem.

Men alla problem går inte att lösa.

Jag har ett bra betalt jobb, egen lägenhet,bil och de bästa vänner man någonsin kan ha.

Men ändå känner jag mig misslyckad.


Varje gång jag ser någon hitta sin kärlek får de mig att må sämre. Oavsett om det är på film eller riktigt,

Jag skulle ge bort allt jag har bara för att få känna EN MINUT av riktig lycka.

Men det kommer aldrig att hända mig.


Jag kommer sitta och gråta varje kväll, låsa in mina känslor, låtsas att jag är glad, för det är alltid kommer vara.


jag tänker aldrig mera försöka känna något!!!!!! För jag klara inte av att ge men aldrig få något riktigt tillbaka.Du skickade ett hjärta till mig ,jag trodde att det var på riktigt. 

Men det var det aldrig. 

Jag släppte alla murar jag byggt, jag släppte in dig.

Du fortsatte hälla bensin på elden.

Men när det verkligen gällde, så gick du.


Jag kommer alltid att vara ensam.


JAG ÄLSKADE DIG!!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag har varit så nära att trilla över kanten och bryta ut i gråt.

Men det har alltid funnits någon där som visar mig rätt väg.

Jag försöker hålla mig själv på rätt sida, men ibland behöver jag hjälp. 

Likes

Comments

Hej

Det är inte alltid lätt, det blir sällan som man tänkt sig. Men funderar man lite på hur det ser ut, så blev det inte så dåligt.

Det kunde varit värre.

Mitt humör svänger lite som det vill. Det är väl okej, jag är en människa jag också. Ingen är perfekt.

Något jag funderar på är: varför tänker man så mycket på det man gjort? Det som hänt går inte att ändra, hur mycket man än vill. Framtiden är mycket mer värdefull än det som varit.

Undrar vad som händer imorgon??☺


Jag känner mig glad, jag vet inte varför men vem bryr sig om varför. Jag bara är😀

Likes

Comments

Likes

Comments


Jag försöker att ändra på mig, att inte vara den jag är.

Allt det dåliga känns flera gånger starkare än det lilla som är bra.

Jag kan lura vem som helst att jag mår bra. Det är ingen som ser, ingen som förstår.

Det lilla jag frågar om, det är inte mycket. Men det är ingen som ger något.

Jag önskar bara att någon ville prata med mig. Bara försöka förstå.

Jag vet inte hur länge jag orkar, det gör ondare varje dag.

Snälla, hjälp mig .

Varje jävla kväll somnar jag gråtandes. Jag vill inte, men det blir så hela tiden. 

Om du bara visste hur mycket jag saknar dig. Om du bara kunde se. Jag skulle göra allt för dig.


It dosen't matter how hard i try, in the end. Nothing never matters. Just pain and sadness.

I tried so hard, But nothing will ever be what i want it to be.

I'm not a perfect person. There is many things i wish i diden't do. I never ment to hurt you. I have to say something before i go. I just want you to know that you where the love of my life. I needed you in my life. A reason to wake up everyday.

But now it's gone and i don't know if i want to wake up anymore. I just want to stay asleep or dissapear into the darkness.Likes

Comments


You are the ONE in my dreams.

I can no longer deny it!

You are the light in my life.

When will you see the truth!

The one and only is YOU!

The hardest part is when I am leaving you.

What’s on your mind?

Please tell me, I want to understand you!

Nothing can stop my tears, when they start, nothing can stop them!

Likes

Comments

​Jag vet inte ens vad jag ska skriva, men jag mår inte bra. 

Bröt ihop igår, igen. Så ledsen så jag inte vet vad jag ska göra. 

😭Jag saknar henne såå mycket.

Jag kan inte sluta tänka på henne :(

Hjälp mig 😢

Likes

Comments

???

Ibland hatar jag mig själv, jag vet inte riktig varför. Men så är det. Det finns vissa personer som får mig att glömma hur jag känner mig, de får mig att flyga bland molnen. Jag vet inte hur de gör det men de är helt underbara!

Jag önskar att jag också kunde göra så att personer kände sig uppskattade, jag vet inte riktigt hur man gör. Säger man bara saker som personen ifråga vill höra? Även om man ljuger? Är det en superfin linje emellan, ljuga lite men ändå försöka hålla sig till fakta? Knepigt.

Ibland vill jag bara flytta, lämna allt och börja om på nytt, nu när man lärt sig av sina misstag och hur det går efter man gjort vissa val. Man kan bli vem man vill, det krävs bara en önskan och en vilja. Jag har en önskan, men jag saknar den rätta viljan. Vad krävs det för att ta det första steget???

Kärlek är nog det mest komplicerade känslan, upplevelsen en person kommer uppleva. Jag förstår inte hur det hänger ihop, Hur kan man gilla någon så mycket att det gör ont i hela kroppen. Allt man vill är bara att vara med den personen, vilken situation det är är. Man vill bara vara.

Glädje, sorg, ensamhet och ånger. Allt bara snurrar runt mig hela tiden. Jag vet inte vad jag är, vem jag är. Jag verkar ha missat viktiga delar i livet, Medkänsla, personliga gränser, säga nej. Jag har lärt mig mycket annat som andra inte lärt sig, men känns inte som jag har någon fördel av det.

Ibland undrar jag varför vissa gör som de gör, beter sig som skit mot personer som bryr sig. Det inkluderar även mig. Jag svek nyligen min bästa vän, Jag lovade att hålla en hemlighet men jag kunde inte det. Men jag känner mig som en idiot för det iallafall, jag kan inte göra något, bara hoppas han förlåter mig. Jag har även gjort värre saker, saker jag kommer få ångra länge.

Att älska någon är stort, större än något annat i livet. Jag vet inte hur det är eller hur det känns, jag hoppas att det kommer en dag där jag också får älska någon.

Dagens ungdomar är dumma i huvudet. De hatar sina föräldrar för att de måste hjälpa till med vanliga saker hemma?? Vafan? Hur svårt är det att sätta någon annan framför sig själv? Föräldrarna kräver inte speciellt mycket, lägg dina kläder i tvättkorgen, håll "ditt" rum någorlunda rent, hjälp till att laga mat, ta undan din disk efter maten. Helt enkla saker som vem som helst klarar av. Hur svårt ska det vara. De som beter sig som skit mot sina föräldrar kommer ångra sig djupt när de dör. När de är borta så kommer de aldrig tillbaka, om du betett dig som skit så kommer ditt ända minne av de vara ilska och bråk. jag vill iallafall inte känns så, jag och mina föräldrar kommer inte överens alla gånger, men jag försöker hjälpa till så gott jag kan, ibland blir det fel och i flesta fall så förstår dem, ibland inte. Men vi förlåter varandra. Alla gör fel ibland, det är en del av livet.

Många skulle tycka att jag är dum i huvudet. Jag kör ~58 mil för att få träffa en kompis. Jag tycker om henne en del även fast vi aldrig träffats förr.  Men vad gör man inte för att känna sig uppskattad. Vissa vill inte ens ta en gratis buss genom stan på 10 minuter...

Vart man än tar vägen i världen så ska man alltid gå dit där man känner sig uppskattad.

Jag vet vad jag vill, men att ta steget att verkligen göra det är väldigt svårt. Man ska inte ha för bråttom men inte hellre vara för långsam, Antingen så förstör man det som man byggt upp, eller så försvinner chansen att börja bygga. Men att göra allting lagom är otroligt svårt. Nästan omöjligt, men man kan ju alltid försöka. Man SKA alltid försöka!

Jag bryr mig inte om det inte blir som jag tänkt mig, det kommer alltid att finnas nya äventyr runt hörnet. Nya chanser att fånga. Bara för att man missat eller misslyckats med något så är det inte hela världen, livet går vidare, för alla. Även för dig och mig. Jag kommer ta dagen som den kommer och lämna gårdagen som den var. Jag kan inte ändra på det jag gjort eller vad andra gjort. Jag kan bara bestämma vad jag själv ska göra i framtiden, och lära mig livets alla gåtor. 

Vem jag än är, vem jag än kommer bli, så är jag stolt över mig själv.  Det är tungt ibland, men det är bara att gå vidare och hitta något eller någon som kan hjälpa mig. 

Jag är inte prefekt, jag kommer aldrig säga det heller. Ingen annan är det heller. Jag tänker inte försöka vara någon annan än mig själv. Tycker du att jag inte passar in i din "värld" och tycker jag ska ändra på mig. Då kan du dra åt skogen och aldrig höra av dig igen. Jag är jag och ingen kan ändra på det. Likes

Comments

Keep on walking

Livet går vidare, för alla.

Allt är inte skit. Det finns faktiskt saker som är roliga, saker som man verkligen brinner för, Även om jag inte hittat det för mig, har inte ens hittat mig själv, så tror jag på att det finns något i slutet på tunneln.

Att belasta andra med min skit, det har inte varit rätt. Jag är riktigt ledsen om jag fick er att må dåligt eller bli ledsna.

Speciellt du som tog den största smällen. Jag förstår inte hur jag kunde göra så mot dig. Att säga förlåt räcker inte. Vad jag gjort är oförlåtligt. Jag vill att vi ska vara vänner, men det är svårt. Jag ville inte att det skulle bli så här.


Jag försöker gå vidare och släppa taget, men så fort en liten del släpper så kommer det något nytt och tynger ner. 

För att få ha kvar det lilla jag har så måste jag fortsätta försöka, hur tungt och svårt det än är.

Jag ville aldrig att någon skulle bli sårad eller ledsen för hur jag mått, men det blev ni ändå. Jag kan inte ändra på vad jag gjort och sagt. Hur mycket jag än vill.

Det ända jag kan göra är att försöka lappa ihop det som finns kvar och hoppas att framtiden ser ljusare ut.

Vet inte vart jag skulle vara utan er, Tack för ert stöd.

Likes

Comments

Dagarna fortsätter att gå och plågar mig till botten.

Jag försöker men det känns som att det inte finns något slut, så fort en sak blir bättre, rasar flera andra saker.

Det känns ibland som att jag lyckas släppa taget om allt, men det varar bara från ett par timmar till 1 - 2 dagar, sen slår det tillbaka så hårt som man inte ens kan tänka.

Stunden då man ligger i sängen och försöker sova, är den värsta någonsin. Allt är tyst och det är bara jag. Tänker på en jävla massa saker, som alltid slutar med att jag börjar gråta.

Jag undrar om det är fel på mig eller om jag bara kan göra fel.


Likes

Comments