The very last day

Tiden har gått alldeles för fort. Att hemresedagen redan är här känns så sjukt. Vi kom ju verkligen nyss...
Varför går tiden alltid såååå fort när man väl gör något roligt och slappnar av?

Men vetskapen om att vi snart träffar Farmor & Farfar igen och vetskapen om hur fort ett år verkligen går nu när man är småbarnsförälder (för fort) så lättar det hjärtat att veta att man snart sitter här i stugan igen. & nästa gång kan vi förhoppningsvis stanna lite längre än denna gång.

Det jag dock känner att jag behöver bli bättre på, nu när man skriver det här, är att ta vara på tiden mellan allt det "roliga". För som det varit nu i många år utav ens liv så har man haft ett zombielikt beteende mellan de roliga händelserna i sitt liv.
Det kanske är det som gör att det känns som att tiden går så fort. För att man bara kämpar sig igenom dem tuffa dagarna och bara håller fokuset på längtan efter semester å allt sådant. Men om man trivs med allt runt omkring så kanske det kommer kännas mer som att man tar vara på tiden, eller så kmr tiden gå ännu fortare.

Knepigt det där, men oavsett ska jag verkligen se till att njuta av hela resan utan att enbart hålla fokus på mål och delmål. Då tror jag iaf att man njuter av resan mycket mer än i dagsläget.

Vad tror ni?

Puss & kram.

#piteå #tobeefree #sommar #svensksommar #småbarnsliv #småbarnsvardag #tidengårfort #detgårförfort #kärlek #familj #summertime #tavarapåtiden #tavarapålivet #foreverproud #beproud #stoltmamma

  • 2017

Gillar

Kommentarer