Precis som vanligt.

Igår hade William sin första heldag på förskolan med mig med hela dagen. Han fick vara med på lunchen och även på vilan.

Han är van sen sin tidigare förskola att sova i vagn på dagen, så jag var lite orolig över hur de skulle funka nu att sova på en madrass i ett rum fullt med andra barn.
Men det gick hur bra som helst, precis som vanligt.

Så med tanke på hur bra det gick under hela gårdagen så tyckte lärarna att jag kunde lämna han där idag på prov. Och det hade gått hur bra som helst och han hade varit en ängel. Precis som vanligt...

Det gör mig så stolt att höra hur bra William sköter sig. Att han är snäll mot sina medmänniskor och utforskar sin omgivning med nyfikenhet samtidigt som han är försiktig och observerar situationen först innan han ger sig in i den.
Han är så duktig och så smart.

Så nästa vecka fortsätter inskolningen. & då testar vi än en gång att lämna.
Dagarna är enormt långsamma utan honom, men tack och lov har jag lite vänner att besöka.

Som idag fick jag åka hem till Maja och umgås och dricka kaffe där. Så mysigt! Tack igen Maja. :)
Å sen finns det en del saker kvar att göra i hemmet med. 🙄 har dock varit lite lat nu dem senaste dagarna för att förs��ka återhämta mig.

Så nästa vecka är planen att ta tag i hemmet å kanske försöka mig på en springtur medan William är på förskolan. & veckan efter det får jag äntligen svar på hur det blir för mig.

Antingen kommer jag in på min efterlängtade utbildning eller så blir det till att söka jobb som aldrig förr.
Så sjukt spännande.

Men vi tar oss genom helgen först. Imorgon väntar en dag med Pappa på flygdagen & söndag kommer förmodligen wibban hit och sover över.
Can’t wait 😍

Gillar

Kommentarer