Min andra familj

Det här kan ha varit bland det mysigaste jag gjort. Sleepover med vänner, de lux, skulle jag säga.

Hela vardagsrummet gjordes om så att hela golvytan täcktes av madrasser och kring 20.00 dök alla upp med kuddar & täcken. Dem drog på sig mjukiskläder och vi alla mös ihop oss under alla täcken och kollade film, pratade och bara mös.

Vilka fantastiska vänner jag har.

Detta var min näst sista natt i Östhammar & jag ville göra något speciellt innan. Att alla ni villa göra detta trots risken för sömnbrist mitt i era arbetsdagar betyder enormt mycket för mig!


William var nog den som var mest nöjd ändå, när han dagen efter vakna bredvid mig och får se alla sina älsklings människor där.

Speciellt glad blev han när Ewelina & Jonas trotsa tröttheten som rådde 5.45 den morgonen och gav William ett otroligt glatt välkomnande.

Willam tog sin vällingflaska och kröp ner mellan dem direkt. Sååå mysigt dem ser ut att ha det eller hur?

Men tack igen mina älskade vänner. Ni är helt otroliga & det skär i hjärtat nu när flytten närmar sig och våra spontanbesök nu blir svårare att utföra.

Jag har inte varit ensam många dagar i östhammar. Någon av er eller jag själv har alltid ringt i sista sekund om ett besök, en filmkväll, en kaffe eller en sleepover. Att inte kunna göra just det på samma sätt är det jag kommer att sakna absolut mest.

Ni är min andra familj, och jag älskar er alla otroligt mycket!

Jag har ännu inte fattat att jag ska flytta, men jag säger som min vän Wibban som inte heller riktigt kunde fatta det.

”Jag hoppas att vi ses så pass mycket nu framöver att vi inte ens behöver fatta att du flyttar!”

Och jag håller med Wibbz, verkligen!

Gillar

Kommentarer