Han 💕

Gud jag har så mycket kärlek till dig. Du är så perfekt, du håller om mitt hjärta å ger mig så mycket kärlek.

Jag önskar att allt runt omkring kunde skötas av sig själv. Att man aldrig behövde laga mat, städa, jobba. Inte pga lathet, men för att då hade jag kunnat ge dig ännu mer av min tid till dig, till att leka, mysa, krama, lära 💕

Det gör mig så lycklig när du säger Mamma & du kommer och kramar om mig. När du hämtar en bok och sätter dig i mitt knä, när du står i din säng klockan 4 på natten och gnyr till så att jag kan ta dig till min säng å fortsätta sova medan man känner din andning mot min hud, för att sen vakna upp å känna hur du ligger tätt intill mig. För att sen gå en morgonpromenad å du glatt sitter i vagnen & tittar nyfiket omkring dig.
Att lämna dig på dagis krossar mitt hjärta samtidigt som det värmer, för jag ser hur bra du trivs där & hur roligt du har. Det märks, när du snällt väntar på att ja tar av dig ytterkläderna, ger mig en kram & snabb puss innan du glatt knatar in till dina kompisar.

Jag tänker på dig hela tiden medan jag jobbar, jag undrar hur du har det & om du mår bra.
Jag går alltid å hämtar dig så fort jag bara kan, för jag klarar inte av att vara utan dig mer än vad jag måste.

Jag borde egentligen plugga varje dag efter jobbet. Men jag sitter hellre 2h efter du somnat än att spendera 2h till ifrån dig. Jag kan inte skjuta upp studierna så varje dag. Men jag gör det alltid om jag kan.

Mitt mål kommer att göra så att vi får mer tid ihop. Men resan dit ska inte beröva mig all tid ifrån dig. Då får det helt enkelt ta längre tid för mina drömmar att slå in.
Allt jag vill är att vara med dig 💕 det är min enda önskan.

All I do, I do it for you 💕för det är inte bara jag som ska va stolt över dig.
Jag vill att du min son, är stolt över mig också!

Gillar

Kommentarer