Förskolan är en hit

Det här går ju verkligen superbra. Nya förskolan är verkligen en hit och William verkar inte alls berörd över att det är en ny förskola.
Första dagen frågade han efter sina fröknar från förra förskolan, men han lärde snabbt att känna sina nya fröknar. & idag som var 2a inskolningsdagen så ville han hellre vara med sina fröknar än mig. Dock ville han inte att jag skulle gå någonstans riktigt än, jag skulle va där men jag skulle hålla avstånd.

Älskade son. Blir så imponerad av honom varje dag. Så lugn, observant, nyfiken och försiktig.
Han är jätte duktig på att känna av stämningen innan han ger sig in i något. Vilket jag tycker är en jättebra egenskap. Något jag själv behöver lära mig faktiskt.

Höjdpunkten för William skulle jag säga var när han ”sålde varmkorv i sin fantasi kiosk” (se bild) och när han och jag gungade tillsammans i en stor nätgunga.

Då ville han helst att det bara skulle vara han & jag. Å en sådan gunga hade vi i Östhammar som jag och William brukade gå till. Där la vi oss och kollade på alla fåglarna tillsammans. Så den typen av gungan symboliserar vår grej liksom.
Så fint att det satt ingrott i honom även nu bland alla barn i den nya omgivningen.
Fick det verkligen bevisat hur värdefulla dem stunderna är/var för honom i Östhammar, så det värmde mitt hjärta enormt.


Jag är så glad att allting funkar och att vi fick plats på denna fantastiska förskola!
Imorgon väntar dag 3 på inskolningen och då ska vi vara där full dag tillsammans.
Supermysigt. Jag njuter verkligen av tiden jag får nu med William. 😍 tar vara på varenda sekund!

Gillar

Kommentarer