Antagningsbeskedet

11 december 2018 var dagen det efterlängtade antagningsbeskedet släpptes.

Efter ytterligare månaders väntan så hade jag resultatet jag önskade i min hand. Det tog mig sammanlagt 1 år att komma in och under den tiden hann jag med 2 högskoleprov.

Det jobbiga var dock att man var tvungen att vänta ytterligare 2 veckor innan man kunde ta reda på information och få sin inloggning till studentportalen & när jag väl fick tillgång till allt det så såg jag ändå ut som ett frågetecken.

Jag som gillar att veta allt i förväg och hatar att komma oförberedd hade tusen frågor inom mig som behövde svar. Jag vart enormt stressad och nervös och hann vela fram och tillbaka, säkert 1000 gånger, om jag valt rätt beslut att börja studera eller ej.

Nu i efter första föreläsningen, efter att ha träffat de människor jag ska gå med framöver känns det mycket bättre. Nu gäller det bara att kämpa på och inte ge upp oavsett vad som sker.

Längtar redan tills examen, då jag äntligen kan få arbeta med något jag tycker är kul, få känna sig meningsfull på jobbet och få känna sig meningsfull hemma i form av ekonomin. Längtar till dagen jag har en fast inkomst som man inte bara behöver överleva med, utan faktiskt också kan leva med. Längtar tills den dagen jag kan få skämma bort min son på det sätt jag hittills inte kunnat!

Allt för länge har jag fått kämpa som timvikarie på diverse ställen runt om i Uppsala län pga svårigheter att få heltidatjänst som småbarnsmamma.

Nu jävlar! Kör vi!

Gillar

Kommentarer