Måste bara säga att jag älskar min nya dator. En MacBook Pro, kommer aldrig mera köpa en jävla pc. Kvalitet rakt igenom. ;o)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så då har man arbetat ännu en seg dag till man jobbade ihop lite med snuten.. Upptäckte en stulen bil som jag sedan fick jaga på E20 :) Mötte upp polisen och grep tre bil tjuvar.. Nee nu ska jag hem och sova gott.. :P En relativt bra arbetsdag trots allt.. :)

Likes

Comments

Får allt ta och skriva ett par ord här.. Var ett tagsen.. Så vad ska man skriva då? Jo har haft en jätte bra semester men nu sitter man på arbetet igen.. Vi var uppe i Eskilstuna.. Hade det jätte mysigt där uppe, Var ute och shoppa med Sadde och så.. Såg min blivande tv med..Riktigt najs.. :) Nee nu ska jag hem till min GOA och varma säng.. Ciao på er..

Likes

Comments

Nu är det ett tagsen jag skrev här.. Får allt ta och skriva lite.. Så vad har man gjort idag då? Varit ute med Sadde,Robbin och My.. Jätte mysigt.. :) Måste ta och tacka Sadde för den söta nallen (Happy Feet) som hon gjort till mig.. Jätte snällt.. :) Imorgon blir det av att åka till Borås.. Har fått löneförhöjning med.. Jippie... Nee nu ska jag kila..

Ha det ballt..

Likes

Comments