Detta passet är det sista vi har på oss att bli klara. Idag måste vi komma på hur vi ska göra med den oklara väggen. När vi inte kom på hur vi skulle göra och märkte att toaletten inte alls blev så livlig och bra som vi tänkt oss, den blev nästan bara tråkigare. Vårt syfte från första var att det ska bli mycket roligare att gå på toaletten, vi skulle göra toaletten roligare då det är många som tycker att det är väldigt tråkigt och deprimerande att sitta på toan när det är helt vitt på väggarna. Vi ville göra en toalett på skolan till en plats där folk utför sina behov i en roligare plats. Då kom vi med idén att bara måla över allt med orange färg, måla alla väggar i hela toan i en jätte stark orange färg bara för att få mycket mer liv i toaletten eftersom det blev ett misslyckande med vår första plan. Något mer har vi inte kunnat göra, vi har inte hunnit måla klart att väggar i orange färg och inte heller hunnit spraya takplattorna utan det får vi göra klart efter skoltid någon gång. Efter vi gjort många fel ligger vi också efter i arbetet och heller inte hunnit klart. Vårt nya syfte med den orange färg kan man nu säga är att bara ändra på den vita färgen och få in mer liv i toaletten för att få det tills n roligare plats.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vårt mål med dagens lektion var att bli klar med den väggen vi ska måla i en blå och fräsch färg. Vi grund målade en gång sen målade vi på ännu ett lager så den vita färgen under inte syntes. Nu trodde vi att vi var helt klara då vi trodde att alla väggar var målade då vi tänkte ha kvar en vägg vit, men andra lektionen när vi gjorde fel och började spraya med spray färg inne i toaletten började vi spraya med grön färg på den väggen. Nu var vi tvungna att göra någonting med den väggen då den just nu var halvt grön (se bilden nedan). Nästa lektion är vi tvungna att komma på hur vi ska göra.

Likes

Comments

Nu när vi målat klart den största väggen kan vi nu också påbörja måla den gröna väggen samt de små områdena vid dörren i en stark röd färg. Det var ganska svårt att måla den röda färgen för att man måste vara väldigt försiktigt då det är väldigt litet där man målar så man ute målar på nån annan vägg med röd färg. Samtidigt som vi målade med röd färg målade vi den medelstora väggen med ganska ljus och behaglig grön färg. Vi målade bara 1 lager då det blev bra första gången och för att spara in lite tid för att vi inte hade några lektioner kvar. På bilderna nedan ser man det vi väggarna vi målade idag.

Likes

Comments

Detta passet ägnar vi oss åt att bli klara med den största väggen som ska målas i vanilj vit. Det första vi gjorde var att måla på ett lager vanilj färg, när vi lät det torka fin målade vi i kanterna mot listerna längs väggen och mot golvet. När det torkat i ungefär 45 minuter målade vi ett lager till för att få väggen i tjockt lager färg så det blir jämnt och så det inte blir fläckigt när man målar för det är inte alls snyggt.

Likes

Comments

Detta passet började vi första halvtimmen med att göra klart det vi inte gjorde klart förra gången, täcka över hela golvet. När vi blev klara med att täcka över golvet åkte vi till ekohallen och köpte penslar och rollers som vi behövde. Det var det vi gjorde denna lektionen, vi hade först tänkt att grund måla den största väggen som jag skrev i föregående inlägg men vi var tvungna att köpa penslar och rollers innan för att vi skulle kunna börja måla.

Likes

Comments

Vi började denna lektionen med att gå och hämta massa tidningspapper, vi använder oss av tidningspapper till att täcka över golvet, toaletten, och handfatet. Vi började också plocka ner spegeln i toaletten, papperskorgen och vi plockade också ner (toalettrullshållaren). Vi gjorde inte riktigt klart med att täcka över hela golvet med tidningspapper då tiden gick väldigt snabbt. Nästa gång ska vi täcka klart golvet och sedan börja grund måla den största väggen som ska målas vanlij vit.

Likes

Comments

Detta passet började vi tejpa över alla lister o karmar som inte skulle målas med maskeringstsjp. Detta var det enda vi kunde göra på lektionen då det tar väldigt lång tid och måste göras väldigt noggrant.

Likes

Comments

Detta passet ägnade vi oss åt att planera om vårt projekt och att åka i köpa röd, grön, blå och grön målarfärg på Biltema. Först började vi tänka igenom vad vi kunde plocka ner från väggarna, och vad vi var tvungna att täcka över. Efter det åkte vi till Biltema och köpte målarfärgen.

Likes

Comments

Detta passet tänkte vi helt fel. Vi började spraya alla väggar och takplattorna då det kan bli väldigt farligt att spraya inomhus pga farliga avgaser. Vi började också spraya utan att täcka för sådana saker som inta skulle bli målade. I slutet av lektionen kom vi då på att vi gjort hel fel och var tvungna att tänka om.

Likes

Comments

Detta passet har vi varit på Biltemas och köpt röd, grön, blå och gul sprayfärg. Först tänkte vi spraya alla väggarna därför köpte vi sprayfärg.

Likes

Comments