Happy new year!! Är det bara jag som är så otaggad för 2015? Förut brukade jag alltid vara extra känslig och över tänkte om allting. Men igår vare helt annorlunda, jag satt i mitt rum, ensam och bara lyssnade på depp låtar over and over. Inga ny års känslor at all, en normal vardag för mig. Runt klockan tio gick jag ut för att träffa med mina kompisar. Vi smällde massor av raketer tills det blev 00:00! Det var så fin och rolig hahah jag brukar inte vara rädd av såna grejer men de andra bara sprang iväg och gömde sig hahaha tro mig, jag skulle kunna gå fram till raketen och röra den när det smäller eller typ att gå ensam på natten, jag är inte ens rädd av fullingarna. Aja jag ville skriva om 2014 men ärligt. Jag har inte många saker att skriva om det heheh. För mig var det lite jobbigt år, många saker förändrades, jag fick lillebrorrrr åh jag kommer aldrig säga mer att jag är ensam från familjen! Im a big sister now! Hihi
Viktigaste är att jag lärde mig mycket av allting som hände i 2014. Få se med vad kommer 2015 lära och överraska mig! :)
Likes

Comments

Men Gud vad nervös jag är. Jag har funderat på att skaffa en blogg för längre sen men aldrig vågat och trodde skulle aldrig våga göra det, men BAM here we go hahah. 

Här kommer jag skriva om mina känslor, tankar och allt annat. Hope u like it! 

Likes

Comments